Kuchenne rewolucje Magdy Gessler w Tarnowie
Kuchenne rewolucje Magdy Gessler w Tarnowie
http://www.tarnow.net.pl/index.php?poka ... c&id=11355
Jestem bardzo ciekawa jak u nas to będzie wyglądało i co powstanie z tej restauracjo-pizzeri osiedlowej. Pomoc tej restauracji na pewno się przyda, zwłaszcza że póki co może liczyć tylko na klientów zamieszkujących w pobliżu.
Jestem bardzo ciekawa jak u nas to będzie wyglądało i co powstanie z tej restauracjo-pizzeri osiedlowej. Pomoc tej restauracji na pewno się przyda, zwłaszcza że póki co może liczyć tylko na klientów zamieszkujących w pobliżu.
-
- Prytan
-
- Rhetor
Kiedys jedzenie mieli dobre. Nie wiem jak teraz bo mi tam jakoś nie po drodze. Generalnie to mogłaby zajrzeć do Desperado,Forum i rycerskiej gdzie nauczyłaby obsługi moresu i dała by im jakieś rady co do zjadliwości tych pizzopodobnych wyrobów.Keleos pisze:Ta restauracja ("restauracja") to knajpa koło Lida... siedzą tam z reguły żule oraz okoliczni mieszkańcy na piwie... nie widziałem by tam ktokolwiek cokolwiek kiedyś jadł ; >
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
Dobra lokalizacja? A to ci dowcipniś ogłoszenie pisał. To, że obok blok stoi i lokal przy ulicy to jeszcze nie znaczy że dobra lokalizacja to jest.
Bar "U Pawełka" na os. Westerplatte czy też Sloopy albo Rock'n'roll przy Słonecznej też w tych kategoriach sie mieszczą a też kicha i własciciele milionerami tarnowskimi nie są.
Bar "U Pawełka" na os. Westerplatte czy też Sloopy albo Rock'n'roll przy Słonecznej też w tych kategoriach sie mieszczą a też kicha i własciciele milionerami tarnowskimi nie są.
Jakby ktoś chciał, fotki Magdy Gessler w trakcie nagrywania Kuchennych Rewolucji w Tarnowie: http://nocnytarnow.pl/index.php?option= ... Itemid=233
Louve pisze:Kuchenne rewolucję już trwają, z wiarygodnego źródła wiem, że dużo osób się kręci wokół- tzw."gapie". Prawdopodobnie w czwartek będzie degustacja:)
Tak.W czwartek odbędzie się kolacja która zakończy rewolucje w restauracji .Degustacja będzie tylko dla osób które posiadają zaproszenie .Niestety tego zaproszenia nie da się nigdzie zdobyć. Pani Gessler zaprasza swoich najbliższych,znajomych ,ekipę z TVN .Pani Magda korzysta z okazji i zwiedza Tarnów.Wpadła także na kawę do restauracji" U Jana" .
-
- Rhetor
Lata ale do konkretnych osób
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD