Piwnica tarnowska
Piwnica tarnowska
Chyba nie ma tematu o tej knajpie. Jeśli jest to proszę o przeniesienie postu.
Temat zakładam, ponieważ zawsze mi tam smakowała pizza i nie mogłem złego słowa o niej powiedzieć. Jednak ostatnio zamówiliśmy na wynos 3 pizze, które okazały się tak tłuste że po 2 kawałkach nie dało się więcej wepchać w siebie (a byliśmy głodni). Nie wiem co było powodem "tłustości" ale chyba ser. Normalnie maskara jakaś. Na pewno na jakiś czas odpuszczę sobie ten lokal.
Temat zakładam, ponieważ zawsze mi tam smakowała pizza i nie mogłem złego słowa o niej powiedzieć. Jednak ostatnio zamówiliśmy na wynos 3 pizze, które okazały się tak tłuste że po 2 kawałkach nie dało się więcej wepchać w siebie (a byliśmy głodni). Nie wiem co było powodem "tłustości" ale chyba ser. Normalnie maskara jakaś. Na pewno na jakiś czas odpuszczę sobie ten lokal.
-
- Rhetor
A mówiłem wam, zamówcie gdzie indziej?
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
- Kontakt:
To nowa ukraińska restauracja jednej z tarnowskich radnych ;-)
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
- Rhetor
Nie rozumie po czesci jednej rzeczy: Radna otwiera restauracje, a wszedzie o jej nazwisku cisza...
Nawet Kuba napisał: "jednej z tarnowskich radnych".
Dlaczego to taka tajemnica, czyżby było tak że jeśli lud się dowie że to radnej, to nie przyjdzie ?
Dlaczego to taka tajemnica, czyżby było tak że jeśli lud się dowie że to radnej, to nie przyjdzie ?
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
-
- Rhetor
Jest z Platformy wiec mozliwe Ja nie pojde raczej z powodu wspolnikow pani radnej.Beaver pisze:Nie rozumie po czesci jednej rzeczy: Radna otwiera restauracje, a wszedzie o jej nazwisku cisza...
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
-
- Rhetor
- Kontakt:
To było celowe, żeby podsycić ciekawość Sama Radna na swoim profilu facebookowym przecież nie ukrywa faktu posiadania restauracji. Więc pewnie to nie tajemnica.Beaver pisze:Nawet Kuba napisał: "jednej z tarnowskich radnych".
-
- Rhetor
- Kontakt:
Cubaza pisze:Ajj, tego nie zauważyłem. Ale honoru nie zwracam bo już nieraz widziałem na tym forum zasadę:"Wiem, ale nie powiem", za to posta sobie nabiję, że wiem więcej od innych.
;-)Cubaza pisze:I kolejne posty do kolekcji.