makarska-riviera
makarska-riviera
Dostałem właśnie ulotkę. Makarska Riviera, Pl. Więźniów Oświęcimia. Powiedzcie, warto czy nie warto?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
29500ml B Rh+... A Ty?
Pierwsze słyszę ale strona jest
http://www.makarskariviera.republika.pl/
Ceny niskie - czekamy na opinie.
http://www.makarskariviera.republika.pl/
Ceny niskie - czekamy na opinie.
-
- Rhetor
Strona full pro
Ale sałatek mają dużo
Ale sałatek mają dużo
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
- Kontakt:
Ja byłem - zamawiałem też do domu ...
Generalnie co zapamiętałem to rewelacyjne ciasto. Na 5 zjedzonych tam posiłków cztery pizze były bardzo dobre! Może wystrój samego lokalu nie zachwyca, ale z pizzy byłem zadowolony!
I chyba jest taka mega pizza w zestawie 50-60cm nie pamiętam. Warto jednak się wybrać i zjeść.
Generalnie co zapamiętałem to rewelacyjne ciasto. Na 5 zjedzonych tam posiłków cztery pizze były bardzo dobre! Może wystrój samego lokalu nie zachwyca, ale z pizzy byłem zadowolony!
I chyba jest taka mega pizza w zestawie 50-60cm nie pamiętam. Warto jednak się wybrać i zjeść.
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
- Archont
>>> sprzedaję (...) kibelki i umywalki. Z żadną pizzerią nie mam nic wspólnego. >>>
O, to jednak mozesz miec. Jak jedzenie niedobre to wiesz, sprzedaz ci wzrosnie
Pizzy tam nie jadlam - ale salatki przyjemne, i bardzo dobre sa wszelkie zapiekanki makaronowe z roznymi dodatkami. Wygladaja i smakuja na swiezo przyrzadzone.
O, to jednak mozesz miec. Jak jedzenie niedobre to wiesz, sprzedaz ci wzrosnie
Pizzy tam nie jadlam - ale salatki przyjemne, i bardzo dobre sa wszelkie zapiekanki makaronowe z roznymi dodatkami. Wygladaja i smakuja na swiezo przyrzadzone.
Pizza w smaku całkiem dobra, niestety jak dla mnie zbyt ciężka i tłusta - ale to kwestia gustu.
Sosy niestety to porażka zarówno jeżeli chodzi o ilość jak i smak. Zwłaszcza "sos śródziemnomorski" który okazał się oliwą zmieszaną z natką pietruszki i odrobiną pesto (chyba).
Sosy niestety to porażka zarówno jeżeli chodzi o ilość jak i smak. Zwłaszcza "sos śródziemnomorski" który okazał się oliwą zmieszaną z natką pietruszki i odrobiną pesto (chyba).
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
Stronkę mają super
No, ale wszystkie dane znalazłam.
Byłam pod tym adresem parę doobrych lat temu, więc chyba tam "coś" innego było.
Nie wróciłam tam potem, więc chyba mnie nie zachwyciło.
Może warto spróbować.
Zawsze się boję zamawiać jedzenie z "miasta", bo wydaje mi się,że zimne dojedzie na Westerplatte.
No, ale wszystkie dane znalazłam.
Byłam pod tym adresem parę doobrych lat temu, więc chyba tam "coś" innego było.
Nie wróciłam tam potem, więc chyba mnie nie zachwyciło.
Może warto spróbować.
Zawsze się boję zamawiać jedzenie z "miasta", bo wydaje mi się,że zimne dojedzie na Westerplatte.
Jako, że knajpa ta jest blisko mojej szkoły to też raz na jakiś czas wpadamy tam ze znajomymi by zjeśc na szybko coś ciepłego gdy brakuje nam czasu. Generalnie Makarska Riviera z zewnątrz wygląda jak ptworna buda, w środku jest troche tandetnie ale co trzeba im przyznac - pizze mają dobrą, a ceny również nie najgorsze. Tylko piwo jest u nich dosyc drogie - jak na poziom tej kanjpy - 6 zł to moim zdaniem troche za dużo ale mimo wszystko polecam dla kogoś kto ma mało czasu a potrzebuje czegoś co da się zjesc. Tylko nie należy oczekiwac zbyt wiele.
Byłem tam ostatnio i zamówiliśmy dwa rodzaje pene. Bardzo się rozczarowałem bo były niesmaczne i podane letnie. Do tego sztućce były brudne. Jedyny pozytyw to miła pani, która nas obsługiwała, nie wiem czy to właścicielka, ale być może. Może pizze mają dobre, ale pene niestety im nie wychodzi. Dużo lepiej wychodzi pod tym względem Al Dente a Soprano to już poezja.