Pizzeria La Gondola
-
Autor tematu - Rhetor
Pizzeria La Gondola
Ktoś gdzieś coś kiedyś?
Bo ulotkę dostałem...
Bo ulotkę dostałem...
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
Autor tematu - Rhetor
Ulotka wygląda tak:
http://lagondola.biz/
http://lagondola.biz/
-
- Prytan
Zależy od zamożności portfela. Włoch jak dla mnie przegiął ceny - np rafael za którą przepadam kosztuje w dowozie 40 zł. Na początku były lepsze składniki - patrz oliwki, ser itp, później w słuchawce dało się słyszeć, że wszystko idzie do góry i oni też muszą podnieść cene tak o 2-3 zł na pizzy co po roku działalności było dużym zaskoczeniem, opakowania płatne itd. a wbrew przedmówcy uważam, że po kilku wpadkach klienci odpłynęli.( wystarczyło raz trafić na innego pizzera aniżeli właściciel i klops - a reklamują sie na kiri jako prawdziwy włoch w tarnowie czy jakoś tak).mefisto101 pisze:Pizzeria to moje ostatnie pozytywne odkrycie
Zupełnie dobra pizza za niewygórowane ceny
La Gondola i U Włocha to nowe pizzerie, które pozytywnie mnie zaskoczyły
Wydaje mi się, że mają szansę na rynku, bo nie wyskoczyli z wysokimi cenami za dobry produkt.
-
Autor tematu - Rhetor
Dobra, z czystym sumieniem mogę polecić:
- + dojechała ciepła, nawet gorąca
+ ceny
+ ilość składników
+ szybkość obsługi
+ ciasto
- - ilość sosu w warunkach "z dowozem"
-
- Rhetor
Potwierdzam. Te opinie także zasłyszane od pracowników resortu zdrowia Mnie ososobiście wkurzyli jak mi przywieźli pizze po 1.5 godzinie czekania i zamiast "bez cebuli" dostałem...podwódjną cebulę. Nie ja przyjmowałem tylko ktoś z amnie i nawet nie było sensu reklamować Wyjmowałem te płaty cebuli na oddzielny talerz, a mimo tego czułęm ją przez kolejne dwa dni. Zraziłem się na dłuższy czas.marcin.k pisze:Zależy od zamożności portfela. Włoch jak dla mnie przegiął ceny - np rafael za którą przepadam kosztuje w dowozie 40 zł. Na początku były lepsze składniki - patrz oliwki, ser itp, później w słuchawce dało się słyszeć, że wszystko idzie do góry i oni też muszą podnieść cene tak o 2-3 zł na pizzy co po roku działalności było dużym zaskoczeniem, opakowania płatne itd. a wbrew przedmówcy uważam, że po kilku wpadkach klienci odpłynęli.( wystarczyło raz trafić na innego pizzera aniżeli właściciel i klops - a reklamują sie na kiri jako prawdziwy włoch w tarnowie czy jakoś tak).mefisto101 pisze:Pizzeria to moje ostatnie pozytywne odkrycie
Zupełnie dobra pizza za niewygórowane ceny
La Gondola i U Włocha to nowe pizzerie, które pozytywnie mnie zaskoczyły
Wydaje mi się, że mają szansę na rynku, bo nie wyskoczyli z wysokimi cenami za dobry produkt.
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
Potwierdzam. Pizzę dowieziono w 25 minut. Była wręcz gorąca. Smakowała super. Sosu nie zamawialiśmy, jakoś nie przepadam za sosem czy keczupem do pizzy. Wzięliśmy tę 60cm z ulotki z 6-ma składnikami i to był strzałw 10. Gorąco polecam.LordRuthwen pisze:Dobra, z czystym sumieniem mogę polecić:
+ ceny
+ ilość składników
+ szybkość obsługi
+ ciasto
Pozdrawiam.
29500ml B Rh+... A Ty?
-
- Rhetor
- Kontakt:
Również sobie zamówiłem, mogę polecić:LordRuthwen pisze:Dobra, z czystym sumieniem mogę polecić:
+ ceny
+ ilość składników
+ szybkość obsługi
+ ciasto
+/- cena, w Desperado Pizza za podobną(średnią) płacę ok. 20zł (zapłaciłem ok. 25zł)
+ ilość skladników
++ za szybkość obsługi
+ ciasto
- sos, który zapomnieli mi dorzucić, ale się nie obraziłem, bo w sposób bardzo grzeczny zostałem przeproszony!
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Zapłaciłeś więcej i dajesz to jako plus ?Jakub Kwaśny pisze: Również sobie zamówiłem, mogę polecić:
+/- cena, w Desperado Pizza za podobną(średnią) płacę ok. 20zł (zapłaciłem ok. 25zł)
(...)
Ja tu czegoś nie rozumie ;p
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau