Grand Kebeb w GP
-
Autor tematu - Rhetor
Grand Kebeb w GP
Poszedłem tam ostatnio, przez przypadek zresztą i mogę powiedzieć, że kebeb jest dobry, nawet sobie pojadłem (jeden duży mi wystarczył), minusem jest mała ilość mięsa i nieobrane ogórki (jakoś jestem przyzwyczajony do ogórków obranych), ale sytuację ratują zarąbiste sosy, powiem wam, że takich jeszcze nie jadłem
Pozdrawiam obsługę
Pozdrawiam obsługę
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Lord - generalnie ogórki daje się nie obrane. Ja też jak gotuję czy robię sałatki to daję nie obrane ogórki. Więc nie jest to błąd ale kwestia podejścia do Sztuki Kulinarnej.
Czemu sie nie obiera? Bo chodzi o kolor - intensywnie zielony kolor ładnie sie komponuje z innymi składnikami - w Hambukach czy Kebabach raczej tego nie widać ale w sałatkach już tak.
Czemu sie nie obiera? Bo chodzi o kolor - intensywnie zielony kolor ładnie sie komponuje z innymi składnikami - w Hambukach czy Kebabach raczej tego nie widać ale w sałatkach już tak.
9000 ml A Rh-
-
Autor tematu - Rhetor
Tak, GP to Gemini Park.
Ravir, mnie tam skórka z ogórka nie smakuje
Ravir, mnie tam skórka z ogórka nie smakuje
Re: Grand Kebeb w GP
Ile kosztuje taki duży kebab?LordRuthwen pisze:nawet sobie pojadłem (jeden duży mi wystarczył)
-
Autor tematu - Rhetor
Ile kosztuje taki duży kebab?
9,50 lub 10,50, akurat wtedy żołądek dobierał mi się już do kręgosłupa więc nie przebierałem
Po za Frasesem - niestety większość Fast food'ów zeszła na psy niestety. Ja nauczony doświadczeniem będąc w trasie lub w rozjazdach wybieram zawsze KFC czy McDonalds'a - przy czym mam żelazny repertuar. W KFC Stripsy a w MD kanapka BigMAC to zawsze im wychodzi - ale nie ma się co dziwić. Mają to tak zestandaryzowane, że trzeba naprawdę się postarać by nie wyszło. Parę znajomych osób pracuje lub pracowało w KFC czy MD i wiem jak to wygląda. Skoro nie mam szansy na normalne jedzenie to nie ryzykuję - wolę zestandaryzowane "żarcie"
W domu sam gotuję - i jak twierdzą bardzo dobrze coś w tym musi być, bo jak ja kogoś "nawiedzam" to chcą bym im gotował.
W domu sam gotuję - i jak twierdzą bardzo dobrze coś w tym musi być, bo jak ja kogoś "nawiedzam" to chcą bym im gotował.
9000 ml A Rh-
-
Autor tematu - Rhetor
No widzisz, mi Frassess przestał smakować jakieś 2 lata temu jak się przytrułem, chodzę tam od czasu do czasu, ale kupuje jedynie sałatkę.
Do McD nie chodzę wcale, nie smakuje mi żarcie stamtąd a jak kiedyś w drodze stanąłem to wydałem 50 zł i dalej byłem głodny - to chyba nie tak miało być
Grand Kebab stanął mi na drodze bo byłem z trasy, było późno, w KFC nie mają nic dla mnie... i nie żałuję
Ale fakt, domowej kuchni nic nie zastąpi, w sumie to musimy się kiedyś zgadać jakąś pizze trzasnąć we 2 co?
Do McD nie chodzę wcale, nie smakuje mi żarcie stamtąd a jak kiedyś w drodze stanąłem to wydałem 50 zł i dalej byłem głodny - to chyba nie tak miało być
Grand Kebab stanął mi na drodze bo byłem z trasy, było późno, w KFC nie mają nic dla mnie... i nie żałuję
Ale fakt, domowej kuchni nic nie zastąpi, w sumie to musimy się kiedyś zgadać jakąś pizze trzasnąć we 2 co?
Generalnie Pomidory się obiera. Pomidor ze skórką dodaje się do sałatek, gdzie jest pokrojony w kawałki o takim rozmiarze, że można je zjeść w całości.
Ja osobiście zawsze obieram pomidory - zwłaszcza, że jest to szybkie i banalne.
Lord SZACUN - naprawdę mi wystarcza BigMAC i jestem najedzony - jak tobie jedzenie za 5 dych nie wystarcza to może Masz tasiemca
Ja osobiście zawsze obieram pomidory - zwłaszcza, że jest to szybkie i banalne.
Lord SZACUN - naprawdę mi wystarcza BigMAC i jestem najedzony - jak tobie jedzenie za 5 dych nie wystarcza to może Masz tasiemca
9000 ml A Rh-
-
Autor tematu - Rhetor
Ravir, to taki mały głód
Sesesesese
Sesesesese