Dominium Pizza
Dominium Pizza
Przy okazji zakupów spróbowałem nowej pizzy. Wrażenia takie sobie. Ciasto faktycznie bardzo dobre, reszta totalnie bez rewelacji, smakuje głównie serem. Zważywszy na to, że ceny są dość spore: za "dużą" (na oko jakieś 36 cm) pizzę (składniki: Ser, Sos Pomidorowy, Kebab z kurczaka, cebula, sos czosnkowy) zapłaciłem 20 zł. A była to promocja pizza za 50% ceny, normalnie kosztuje około 40 zł.
Wystrój wnętrza ok (o ile można mówić tutaj o wnętrzu) obsługa sprawna i szybka.
W skali od 1 do 10 w moim rankingu daję jednak maksymalnie 4,5/10 gdzie dla porównania Da Grasso ma 9/10 Bujani 8/10 Anioł i Diabeł 7/10 Desperado 6,5/10 Carramba 6/10 Campo di Fiori 4/10.
Zważywszy na wysokość regularnych cen był to prawdopodobnie mój pierwszy i ostatni kontakt z tą pizzerą.
Wystrój wnętrza ok (o ile można mówić tutaj o wnętrzu) obsługa sprawna i szybka.
W skali od 1 do 10 w moim rankingu daję jednak maksymalnie 4,5/10 gdzie dla porównania Da Grasso ma 9/10 Bujani 8/10 Anioł i Diabeł 7/10 Desperado 6,5/10 Carramba 6/10 Campo di Fiori 4/10.
Zważywszy na wysokość regularnych cen był to prawdopodobnie mój pierwszy i ostatni kontakt z tą pizzerą.
Ostatnio zmieniony 12-01-2011, 19:23 przez defekator, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
Dominium jest naprzeciw KFC w Gemini. Dzisiaj otwarli Też się zdziwiłem.Cubaza pisze:defekator, a gdzie to jadłeś? W Tarnowie nie ma dominium
A pizzę z Dominium jadłem w 3 miejscach, w galerii Krakowskiej, na rynku w Krakowie oraz na Kasprowym Wierchu Zdecydowanie najlepsza była na Kasprowym
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
Taa, już pod koniec roku dawali sporo ogłoszeń w prasie i w Internecie, że szukają pracowników do "nowego lokalu w Tarnowie - w 'Gemini'" Chociaż sam jestem w szoku, że już otwarte, myślałem, że będzie to najwcześniej przełom stycznia i lutego. A co do jedzenia... pizza jakoś nigdy mi w 'Dominium' nie smakowała (mówię o tych krakowskich). Za to np. skrzydełka buffalo jak najbardziej
Najdroższa pizza na cieście razowym, 32 cm kosztuje 30 zł - a jest to jedna z najlepszych pizz jakie jadłem w ogóle.
Byłem w Dominium i mają średną pizzę, niczym się nie wyróżniającą, jak mam wybierać z jedzenia w Gemini - osobiście wolę udć się do KFC bardziej mi smakowały stripsy.
Wolę jednak dopłacić do "razowej" pizzy z Bujani - zwłaszcza, że w Mościcach mam ograniczony wybór - a na Bujani nigdy się nie zawiodłem.
Byłem w Dominium i mają średną pizzę, niczym się nie wyróżniającą, jak mam wybierać z jedzenia w Gemini - osobiście wolę udć się do KFC bardziej mi smakowały stripsy.
Wolę jednak dopłacić do "razowej" pizzy z Bujani - zwłaszcza, że w Mościcach mam ograniczony wybór - a na Bujani nigdy się nie zawiodłem.
9000 ml A Rh-
Byłem, zjadłem i nie było dobrze. Wg. mnie na pewno lepsza niż w Anioł i diabeł tak chwalonej na tym forum. Jednak sądzę, że kariery ta pizzera nie zrobi ze względu na ceny. Chyba, że będzie stała promocja jak w Telepizzie. Zamówiłem pizze dużą (wg. dominium na 3-4 osoby) i było tak w sam raz (a byłem tylko ja i żona).
Też ostatnio byłem w Dominium. Pizza smaczna, choć ciasto mogło by być trochę mniej miękkie. Dodatków sporo.
Pizza XXL - największa, którą mają niby na 4-5 osób, a my we trójkę wciągnęliśmy bez problemu.
Dopóki ceny będą promocyjne, czyli za max. 20 największa pizza, to będzie ruch. Jak wycofają się z promocji będzie lipa.
Pizza XXL - największa, którą mają niby na 4-5 osób, a my we trójkę wciągnęliśmy bez problemu.
Dopóki ceny będą promocyjne, czyli za max. 20 największa pizza, to będzie ruch. Jak wycofają się z promocji będzie lipa.