Moto-Pub [Kebab]
Moto-Pub [Kebab]
Uwaga, będę bluzgał.
Kilka miesięcy temu (3?) kupiliśmy sobie z kolegą kebaba w Moto... sos i mięso były tak słone, że w połowie wyrzuciliśmy. Pomyśleliśmy, że przypadek.
Dzisiaj zaprosiłem koleżankę do Moto i zamówiliśmy kebaba... pół solniczki przypadło na kebab i do tego spalone mięso.
NIGDY więcej kebaba w Moto. Nawet za darmo.
Kilka miesięcy temu (3?) kupiliśmy sobie z kolegą kebaba w Moto... sos i mięso były tak słone, że w połowie wyrzuciliśmy. Pomyśleliśmy, że przypadek.
Dzisiaj zaprosiłem koleżankę do Moto i zamówiliśmy kebaba... pół solniczki przypadło na kebab i do tego spalone mięso.
NIGDY więcej kebaba w Moto. Nawet za darmo.
Trzeba było iść do Turka na Wałową. Lokal przytulny, z klimatem i kebab zdrowy, wegetariański.Keleos pisze:Dzisiaj zaprosiłem koleżankę do Moto i zamówiliśmy kebaba... pół solniczki przypadło na kebab i do tego spalone mięso.
Całkiem niezły kebab jadłem w Tuchowie, lokal nad piekarnią przy wyjeździe w stronę Krynicy. Ogromna bułka własnej produkcji, niezłe mięso, warzywa. Jeden minus to sos łagodny - za dużo majonezu. ten ostry był do przyjęcia. Z lepszym sosem byłby prawie ideał.
Ostatnio zmieniony 18-12-2010, 22:26 przez Boruta, łącznie zmieniany 1 raz.
Na Staszica przy kinie.karagen pisze:A gdzie jest ten Moto-Pub?
http://www.forum.uniatarnow.net - forum tarnowskiego żużla, zapraszam.