F1
F1
W moim przypadku nie będzie do trzech razy sztuka
Zamówiliśmy dzisiaj, równiutko godzinę czekaliśmy (choć to rzut beretem). I Pan przyniósł zimną pizzę, której nie wzięliśmy. No, ale nie dziwne, bo zaparkował kawał od wejścia, choć miał miejsce przed samą klatką! I niósł tą "gołą" pizzę taki kawał, bez torby!!!
Zadzwoniliśmy z reklamacją i wypomnieliśmy Pani,że w ulotce piszą o super termicznych torbach, a Pani rozczulająco powiedziała, że mają taką tylko w 1 aucie!
W sumie to nawet nie szkoda, bo dobrą pizzę to mieli na samym początku działalności.
Zamówiliśmy dzisiaj, równiutko godzinę czekaliśmy (choć to rzut beretem). I Pan przyniósł zimną pizzę, której nie wzięliśmy. No, ale nie dziwne, bo zaparkował kawał od wejścia, choć miał miejsce przed samą klatką! I niósł tą "gołą" pizzę taki kawał, bez torby!!!
Zadzwoniliśmy z reklamacją i wypomnieliśmy Pani,że w ulotce piszą o super termicznych torbach, a Pani rozczulająco powiedziała, że mają taką tylko w 1 aucie!
W sumie to nawet nie szkoda, bo dobrą pizzę to mieli na samym początku działalności.
Nigdy nie zamawiałem niczego na dowóz u nich, ale w samym lokalu jedzenie jest dobre. Szczególnie kebab w bułce z serem. Jak dla mnie jest to drugi najlepszy kebab w mieście.
http://www.forum.uniatarnow.net - forum tarnowskiego żużla, zapraszam.
Subiektywnie w Moto Car Pubie. Chociaż czytając teraz forum widzę, że pojawiło się trochę negatywnych ocen. Nie było mnie tam chyba z pół roku, może coś się zmieniło i rzeczywiście zeszli na psy ze smakiem? Jak odwiedzę ich ponownie to dam znać.huziu pisze:A gdzie jest pierwszy, ten najlepszy?
A ja pisałem i myślałem o tym na ulicy Krakowskiej To chyba dwa różne lokale z innymi właścicielami.karagen pisze:Ja pisałam i myślałam o tym na ul. Błonie.
Nie sugeruj się tak innymi opiniami, moim znajomym tez odpowiada ten w Moto, no ale może kwestia czasu. Jutro sprawdzę :].kaka pisze:Subiektywnie w Moto Car Pubie. Chociaż czytając teraz forum widzę, że pojawiło się trochę negatywnych ocen. Nie było mnie tam chyba z pół roku, może coś się zmieniło i rzeczywiście zeszli na psy ze smakiem? Jak odwiedzę ich ponownie to dam znać.
Pizzeria F1 - jadłem raz pizza dobra, tylko trochę za mała jak dla mnie, kebab też dobry.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
-
- Rhetor
F1 na Krakowskiej.Trafiłem z głupia ze znajomą na zapiekankę. jem takie rzeczy rzadko, ale spodziewałem sie takiej typowej na zasadzie: solodrąg-ser morski-pieczarki-szczypiorek. Zamiast tego duuuzy wybór zapiekanek, ser mozarella, dodatki i przyprawy. Polecam.
PS. Polecam tylko rzadko bo to bomba kaloryczna i cholesterol nabija krążeniowcom.
PS. Polecam tylko rzadko bo to bomba kaloryczna i cholesterol nabija krążeniowcom.
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
Kebab tragiczny, wziąłem raz, nigdy więcej.
Natomiast skuszony opiniami na forum zamówiłem wczoraj zapiekankę... no i oczekiwanie 20 minut na nią nieco mnie rozczarowało (przy pustym lokalu).
W smaku całkiem niezła, plus za sporą ilość sera i chrupiącą bułkę. Cenowo też w granicy przyzwoitości (6zł za zapiekankę z salami).
Natomiast skuszony opiniami na forum zamówiłem wczoraj zapiekankę... no i oczekiwanie 20 minut na nią nieco mnie rozczarowało (przy pustym lokalu).
W smaku całkiem niezła, plus za sporą ilość sera i chrupiącą bułkę. Cenowo też w granicy przyzwoitości (6zł za zapiekankę z salami).
Dlaczego tragiczny? Ja jadam tak od kilku lat, właściwie od otwarcia i kebab mi bardzo smakuje. Może trafiłeś na "gorszy dzień"? PS. przypominam, że nie jestem właścicielem ;-)Keleos pisze:Kebab tragiczny, wziąłem raz, nigdy więcej.