Pizzeria "Trzy Oliwki"
Pizzeria "Trzy Oliwki"
Jechałem ostatnio od strony Rzeszowa i w okolicy Nowego Szpitala zauważyłem (chyba) nową pizzerię "Trzy Oliwki". To jest w miejscu gdzie dawniej był Speedway Bar. Zdążył już któryś forumowicz zasmakować tamtejszych specjałów Jeśli tak to proszę o opinie bo planuję się tam w niedługim czasie wybrać tylko nie wiem czy warto. Przede wszystkim interesuje mnie czy pizza jest na cienkim czy na grubym cieście i jak obsługa/czas oczekiwania
Ja osobiście tam nie byłam, ale zamawiałam. Pizza przyjechała bardzo szybko. Ciasto raczej cienkie, ale my dostaliśmy je lekko przypalone. Ale generalnie pizza całkiem niezła. Gdyby nie to przypalenie podejrzewam, że byłaby jeszcze lepsza.
Aha i całkiem przyjemna pani odebrała telefon, bez problemu zamieniła nam składniki.
Aha i całkiem przyjemna pani odebrała telefon, bez problemu zamieniła nam składniki.
Dzięki gosis za odpowiedź
Miałem zapytać jeszcze o ceny ale znalazłem ich stronę i jest tam wszystko opisane - http://www.trzyoliwki.pl/ . Jak mi nic nie pokrzyżuje planów to w sobotę się tam wybiorę i opiszę w tym temacie swoje spostrzeżenia
Miałem zapytać jeszcze o ceny ale znalazłem ich stronę i jest tam wszystko opisane - http://www.trzyoliwki.pl/ . Jak mi nic nie pokrzyżuje planów to w sobotę się tam wybiorę i opiszę w tym temacie swoje spostrzeżenia
-
- Prytan
Hehe zakamuflowana reklamaMaciek pisze:Dzięki gosis za odpowiedź
spostrzeżenia będą oczywiście pozytywne
no może mała szczypta negatywów dla niepoznaki
ok ale niech ci bedzie reklamuj i udawaj, że nic nie masz wspólnego z pizzerią hehe
Nie popadajmy w obłed. Maciek w pierwszych swoich postach parę tygodni temu udzielal się w kwestiach nie związanych z działem gastronomicznym.mefisto101 pisze: Hehe zakamuflowana reklama
ok ale niech ci bedzie reklamuj i udawaj, że nic nie masz wspólnego z pizzerią hehe
BTW. Zybek1 sie zarejestrował na forum
Do mefisto101:mefisto101 pisze:Hehe zakamuflowana reklama
Od rana chodziłem smutny bo nie dostałem nic od św. Mikołaja, ale dzięki Tobie humor mi się zdecydowanie poprawił Detektyw wprawdzie z Ciebie kiepski, ale "pocieszyciel strapionych" - pierwsza klasa Chodź częściej na pogrzeby to może się nawet fortuny dorobisz...
Co do pizzerii to po prostu szukam alternatywy dla mojej ulubionej "Osterii". Preferuję pizzę na cienkim cieście dlatego szukam czegoś bliżej mojego miejsca zamieszkania (okolice Kauflandu) bo nie chcę mi się za każdym razem jeździć na drugi koniec miasta. I tyle.
Tak trudno to pojąć kolego mefisto101
-
- Prytan
Czyli jest jak myślałem zarzekasz się, że nic nie masz wspólnego z pizzerią, ale ja sądzę inaczej i tyleMaciek pisze:Do mefisto101:mefisto101 pisze:Hehe zakamuflowana reklama
Od rana chodziłem smutny bo nie dostałem nic od św. Mikołaja, ale dzięki Tobie humor mi się zdecydowanie poprawił Detektyw wprawdzie z Ciebie kiepski, ale "pocieszyciel strapionych" - pierwsza klasa Chodź częściej na pogrzeby to może się nawet fortuny dorobisz...
Co do pizzerii to po prostu szukam alternatywy dla mojej ulubionej "Osterii". Preferuję pizzę na cienkim cieście dlatego szukam czegoś bliżej mojego miejsca zamieszkania (okolice Kauflandu) bo nie chcę mi się za każdym razem jeździć na drugi koniec miasta. I tyle.
Tak trudno to pojąć kolego mefisto101
Tylko tak naprawdę nie mam nic przeciwko temu, jeżeli forma nie jest nachalna
W twoim przypadku jest w porządku
Wszyscy dowiedzieliśmy się o nowej pizzerii i może część z nas skorzysta z twojej podpowiedzi
lubię pizzę i prawdopodobnie sam skorzystam
(może cię tam spotkam hehe)
Nie reklama tylko prosta i szczera wypowiedź (razem tą pizze wcinaliśmy ). Ja się nie wypowiem, bo zjem co mi dadzą i nie marudzęmefisto101 pisze:Hehe zakamuflowana reklamaMaciek pisze:Dzięki gosis za odpowiedź
-
- Obywatel
Hey! Byłam ostatnio z dziewczynami w tej pizzerii , powiem że wystrój bardzo fajny , atmosfera też w porządku tylko trochę mało miejsca... pizza bardzo dobra !w miarę na cienkim cieście. Koleżanka wybrała pizze na sosie białym - bardzo dobra ja na zwykłym pomidorowym i tez samkowała bardzo.
PS. pizzemerker to niezle ciacho:D a dostawca pizzy... mmhhhh :*
Pozdrawiam.
PS. pizzemerker to niezle ciacho:D a dostawca pizzy... mmhhhh :*
Pozdrawiam.
-
- Rhetor
- Kontakt:
Hej! ;-) witamy nową forumowiczkę - smakoszkę wszelkich specjałów, i krytyka kulinarnego hey!
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
- Obywatel
-
- Rhetor
- Kontakt:
Hej! Gushman, czepiasz się! Po co gotować w domu ..? ;-)gushman pisze:To nic osobistego, tylko taka moja złośliwa natura: kwiatlotosu, czy Ty jesteś z Sanepidu czy jakiegoś przewodnika kulinarnego? Śmiem twierdzić, że "ostatnio" byłaś we wszystkich lokalach gastronomicznych w Tarnowie.
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;