Kuchenne rewolucje Magdy Gessler w Tarnowie
Dom - sama esencja
Agencja interaktywna hauerpower.com. SEO, kampanie Ads. Projektowanie UX/UI. Dedykowane wdrożenia Wordpress.
-
- Rhetor
Chyba tak jest. Ile razy jestem ok.17-19 na Rynku lub na Krakowskiej to jest pusto... No chyba, że chodza do Galerii. To tez jakaśś forma socjalizacji....Dom pisze:Ale przedstawili nasz Tarnow, jak jakas wioske popegiereowska:) Jest dworzec (mogli po pokazac z calej perspektywy a nie tak uciac) no i zuzel. Ludzie siedza od poludnia, zlopia piwsko i gapia sie w tv, a pozniej wracaja do swoich robotniczych blokow.
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
-
- Archont
no tak...
prawdziwi dżentelmeni nadrabiaja straty po południu, wieczorem albo jak "nikt nie widzi"...
to ja tam wolę juz prostych konsekwentnych chłopów.
a co do braterskiej - byłem raz, zanim w ogóle temat "rewolucji" sie pojawił... i nie, dziekuje...
jak na mój prosty gust - za dużo tam nadrabiających przedpołudniowe straty dżentelmenów
prawdziwi dżentelmeni nadrabiaja straty po południu, wieczorem albo jak "nikt nie widzi"...
to ja tam wolę juz prostych konsekwentnych chłopów.
a co do braterskiej - byłem raz, zanim w ogóle temat "rewolucji" sie pojawił... i nie, dziekuje...
jak na mój prosty gust - za dużo tam nadrabiających przedpołudniowe straty dżentelmenów