gushman jakbys dokładnie przeczytał to zauważyłbyś że tym wg Ciebie pierwszym pizzerem musiałby byc właściciel a nie sadzisz że właścuiciel krytukowałby własny lokal?
Zeby nie było...pizzerie uważam z dobrą a moje uwagi mają na celu uświadomienie właścicielom (jeśli tu zaglądają) że kiedyś było lepiej...
U Włocha
byłem dzisiaj pizza pyszna :d hasła nie pamiętałem ale pizzer mi podpowiedział haha jak zapomnicie hasła to popatrzcie na menu pizza nr 2, co do pizzy ? dla mnie wyśmienita coś co lubię , partnerce mniej smakowała bo za dużo cebuli jak dla kobiety ale pizza na prawdę godna polecenia , i te 10% dla forumowiczów hehe
Dla wielu ludzi, największym minusem który ich odstrasza jest brak parkingu, w bliskim sąsiedztwie pizzeri. Dlatego trudno ludziom wybrać tą knajpę, nawet na 1 raz i spróbować.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Zamówiłem ostatnio pizzę Helmut. Całkiem dobra. Dostawa zjawia się szybko pod moimi drzwiami (40 minut a mieszkam na granicy miasta).
Nie obyło się jednak bez małych problemów. Miły Pan powiedział, że to jego pierwszy kurs dziś i nie ma wydać ze 100 zł. Musieliśmy jechać do sklepu rozmienić pieniądze. Wszystko jednak na plus, ponieważ Pan dostawca podwiózł mnie do sklepu i odwiózł pod dom
Ogólnie polecam.
Nie obyło się jednak bez małych problemów. Miły Pan powiedział, że to jego pierwszy kurs dziś i nie ma wydać ze 100 zł. Musieliśmy jechać do sklepu rozmienić pieniądze. Wszystko jednak na plus, ponieważ Pan dostawca podwiózł mnie do sklepu i odwiózł pod dom
Ogólnie polecam.
Byłem wczoraj U Włocha i muszę stwierdzić, że pizza jak była dobra na początku działalności lokalu, tak nadal pozostała niezmiennej jakości, więc duży plus dla właścicieli i ogólnie włoski klimacik panujący w lokalu. Dla ścisłości kupiłem włosko - polską (nowa w karcie). Jak za 10 zł, to wcale nie taka mała