Da Grasso Tarnów
-
- Rhetor
Potwierdzam z jednym zastrzeżeniem. Podgrzejcie sos. Ja dostałem zimne sosy i jakoś dziwnie z ciepłą pizzą się skomponowały.fistal pisze:Da Grasso przetestowane na dowóz - pizza smaczna a sosy rewelka!!!!
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
Dzisiaj sprawdziłem.
Lokal całkiem przyjemny, ceny są ok. Do ciasta nie ma co się przyczepić, chyba, że ktoś nie lubi cienkiego ciasta. Sosy rewelacyjne. Czyli w sumie dokładnie to czego się spodziewałem. Byle z czasem nie obniżyli standardu.
Lokal całkiem przyjemny, ceny są ok. Do ciasta nie ma co się przyczepić, chyba, że ktoś nie lubi cienkiego ciasta. Sosy rewelacyjne. Czyli w sumie dokładnie to czego się spodziewałem. Byle z czasem nie obniżyli standardu.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Rhetor
Kilka uwag:
- dajcie jakąś kasę człowiekowi, który rozwozi, bo nie ma jak wydać pierwszemu klientowi
- pozycja na paragonie "dowóz", proponowałbym zmienić na "opakowanie", bo przy 3 pizzach w dowozie mamy 3 x pozycję dowóz, brzydko to wygląda i się kojarzy
- generalnie smaczna
- sos pomidorowy fajny, dużo bazylii
- dajcie jakąś kasę człowiekowi, który rozwozi, bo nie ma jak wydać pierwszemu klientowi
- pozycja na paragonie "dowóz", proponowałbym zmienić na "opakowanie", bo przy 3 pizzach w dowozie mamy 3 x pozycję dowóz, brzydko to wygląda i się kojarzy
- generalnie smaczna
- sos pomidorowy fajny, dużo bazylii
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
Nie mam konta, chcesz to pisz.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
Haha stary trik, celowy zabieg żeby klient powiedział "a to reszty nie trzeba".LordRuthwen pisze:Kilka uwag:
Ja dodam od siebie opinię na temat sosu czosnkowego, który miałem okazję jeść z pizzą w Dębicy w DaGrasso. Sos w tamtym "oddziale" jest o wieeeeeeeeeele lepszy. W Tarnowie jest jest ostry, wyraźnie czuć czosnek - ok, ale tutaj wyraźnie przesadzono, czosnku jest za dużo przez co nie czuć przypraw bazylii i oregano. Źle dobrano proporcje.
Jakby był ktoś chętny to mam przepis na sos czosnkowy Da Grasso właśnie taki jak w pizzerii w Dębicy