Efes kebab
Mi znów się pomylili z zamówieniem (to chyba z 3 raz). Dostałem nie swojego kebaba, ale przynajmniej sos się zgadzał.
http://restauracja.planetabrzesko.com.pl - strona znajomego
http://www.podatkitarnow.pl - Reising Hals-Chalcarz
5850ml - 0 Rh+
http://www.podatkitarnow.pl - Reising Hals-Chalcarz
5850ml - 0 Rh+
też się zastanawiam czemu tak robią, bo dalej dodają, co psuje smak.Keleos pisze:Też ponarzekam.
Dostałem ostatnio do kebaba liście pietruszki... fatalne to było. Wcześniej nie dodawali... nie wiem co im odbiło.
ona jest jak skórzany pasek- niby cienki, a w rękach nie rozerwiesz. A gdybyś się na nim powiesił to też wytrzyma/ A. Sapkowski/
Efes daje radę. Wczoraj ok. 3 poszliśmy ze znajomymi na Rynek poszukać czegoś do jedzenia i jako jedyny lokal był jeszcze czynny. Mówili że mają otwarte do 4. Co do pietruszki raz obok szczypiorku zdarzyła się w "posypce", jednak wczoraj takowej nie zaobserwowałem.
P.S. Frytki z "posypką" (mięso z kurczaka, kukurydza, ser żółty, sosy, zielenina) bardzo smaczne jak zawsze. Za cenę 9,90 PLN'ów spora porcja.
Że by przez ten dowóz nie spadła jakość i szybkość w bardziej ruchliwe dni, bo już obecne jedno stanowisko ledwo wyrabia w weekendy, a co będzie jeśli ludzie zaczną zamawiać do domów.
P.S. Frytki z "posypką" (mięso z kurczaka, kukurydza, ser żółty, sosy, zielenina) bardzo smaczne jak zawsze. Za cenę 9,90 PLN'ów spora porcja.
Że by przez ten dowóz nie spadła jakość i szybkość w bardziej ruchliwe dni, bo już obecne jedno stanowisko ledwo wyrabia w weekendy, a co będzie jeśli ludzie zaczną zamawiać do domów.
-
- Archont
-
- Rhetor
Ten jest dobry, ciasto mają dobre
Jak dla mnie może być, jak chcę z ważywami to stąd albo Grand Kebab w Gemini, a jak jestem przez przypadek na rynku i nie chcę za szybko odpaść to tylko Turek
Jak dla mnie może być, jak chcę z ważywami to stąd albo Grand Kebab w Gemini, a jak jestem przez przypadek na rynku i nie chcę za szybko odpaść to tylko Turek
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
Ajtam, każdemu się zdarza
Wielu błędów we wszystkich moich wiadomościach nie znajdziesz
Wielu błędów we wszystkich moich wiadomościach nie znajdziesz
Wysłane z mojej budki telefonicznej
-
- Archont
Wybraliśmy się onegdaj z Pafnucym przetestować owe delicje. Na rowerach, dla zdrowotności, wieczorkiem. Zamówilim dwa w placku, z baraninką, odczekawszy swoje dostali, pokręcili nosem, że u Turka na Wałowej jakby większe, ale nic, jemy.
Placek fajny - na lekko chrupiąco i prawie że miał smak. Zawartość chłodna - jak oni to robią, przecież robione na miejscu? No nic, przedzieram się przez potrawę, próbuję ten smak baraniny wyłuskać ale jakby ciężko idzie. W pewnym momencie jakieś twarde i długie, nie chce się dać pogryźć. Głąb z kapusty? Jakiś taki mało organiczny jak na głębia. Po bliższych oględzinach okazał się być kawałkiem pokrywki z plastikowego wiaderka, pewnie z sałatki to wiaderko więc można powiedzieć, że artykuł prawie spożywczy ale jakoś apetyt mi przeszedł. I dobrze, bo mam nadwagę. Następnym razem zdecydowanie pójdę gdzie indziej.
Placek fajny - na lekko chrupiąco i prawie że miał smak. Zawartość chłodna - jak oni to robią, przecież robione na miejscu? No nic, przedzieram się przez potrawę, próbuję ten smak baraniny wyłuskać ale jakby ciężko idzie. W pewnym momencie jakieś twarde i długie, nie chce się dać pogryźć. Głąb z kapusty? Jakiś taki mało organiczny jak na głębia. Po bliższych oględzinach okazał się być kawałkiem pokrywki z plastikowego wiaderka, pewnie z sałatki to wiaderko więc można powiedzieć, że artykuł prawie spożywczy ale jakoś apetyt mi przeszedł. I dobrze, bo mam nadwagę. Następnym razem zdecydowanie pójdę gdzie indziej.
Zwierciadła Nehaleni dzielą się na uprzejme i rozbite