Kanapkolandia
Druga wizyta i druga pozytywna opinia. Tym razem zamówiłem większą kanapkę z pieczywem ciabatta. Była jeszcze lepsza niż w normalnej bagietce, polecam wszystkim.
Obsługa ponownie bardzo miła. Nic tylko polecić Kanapkolandie raz jeszcze
Obsługa ponownie bardzo miła. Nic tylko polecić Kanapkolandie raz jeszcze
http://www.forum.uniatarnow.net - forum tarnowskiego żużla, zapraszam.
Wygląda na to, że Chickey przeobraził się w Kanapkolandię. Nie da się nie zauważyć, że treść strony była redagowana przez tę samą osobę i akcenty są te same: świeże produkty (soki, sałatki) i dbałość o zdrowe odżywianie klientów. Stąd moja teza
Nawet nie wiedziałem, że coś takiego mam niemal pod nosem, jutro przetestuje na własnym żołądku.
Nawet nie wiedziałem, że coś takiego mam niemal pod nosem, jutro przetestuje na własnym żołądku.
I popatrzcie się. Jedna reklama na autobusie. Brak ulotek, brak jakiejkolwiek innej reklamy gdziekolwiek. Tylko ten jeden autobus A lokal ma już przeszło rok i ma się bardzo, ale to bardzo dobrze
Oby tak dalej bo jedzenie mają naprawdę dobre
Natomiast inne lokale pakują w reklamę a potem po pół roku się zamykają
Oby tak dalej bo jedzenie mają naprawdę dobre
Natomiast inne lokale pakują w reklamę a potem po pół roku się zamykają
przeca jest jeszcze wuwuwu, z tego co 'pacze' jeszcze oklejony samochód, może i więcej jest tam reklamy niż sie wydaje.
czy się ma dobrze bardzo - to właściciel & Bóg jeden wszechmogący wie.
czy się ma dobrze bardzo - to właściciel & Bóg jeden wszechmogący wie.
Agencja interaktywna hauerpower.com. SEO, kampanie Ads. Projektowanie UX/UI. Dedykowane wdrożenia Wordpress.
Znajdź mi osobę na świecie, która wpisała sobie w przeglądarkę stronę http://www.kanapkolandia.pl/ bo akurat sobie coś takiego wymyślił i wpisał w wyszukiwarkę. Strona internetowa bez reklamy na mieście bądź jakiegokolwiek przekazania adresu, nazwy firmy nie ma racji bytu jako reklama.hightower pisze:przeca jest jeszcze wuwuwu
Fakt jest jeszcze firmowy samochód, ale on 99% czasu stoi na Placu Bohaterów Gettahightower pisze:z tego co 'pacze' jeszcze oklejony samochód
Gdyby miał się źle to jaki to jest interes tak właściwie to trzymać żeby przynosiło straty ? Troszkę dziwne myśleniehightower pisze:czy się ma dobrze bardzo - to właściciel & Bóg jeden wszechmogący wie.
jeno chodzi mi o to że nikt z zewnątrz nie wie jak idzie interes, nawet na pozór jeżeli się kręci, może akurat wzięli pożyczkę z providenta .
dwa. piszesz ze jadą na jednej reklamie,
wg. mnie nie, bo widze że jest i www i olepiony pojazd i tyla w temacie.
a czy i kto i czemu wchodzi na www, czy jezdzi auto, czy stoi - to temat na kolejny post/y.
dwa. piszesz ze jadą na jednej reklamie,
wg. mnie nie, bo widze że jest i www i olepiony pojazd i tyla w temacie.
a czy i kto i czemu wchodzi na www, czy jezdzi auto, czy stoi - to temat na kolejny post/y.
Agencja interaktywna hauerpower.com. SEO, kampanie Ads. Projektowanie UX/UI. Dedykowane wdrożenia Wordpress.
amen!