JANI SUSHI
-
- Rhetor
Tydzień temu przyjechali. Do dzisiaj pałeczki oblizujęslavo pisze:Dzisiaj smakowałem Zestaw Walentynkowy z Jani Sushi i muszę przyznać iż bardzo dobre !
Zapewne nie było to moje ostatnie sushi
Pycha
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
Jak mam "domowy zlot" ze znajomymi to często zamawiamy sushi. Jakość stala, bardzo dobra, wiadomo, że najsmaczniej jest na miejscu ale nawet z dowozem jest bardzo dobrze. Mają dobry sos sojowy i wasabi, opakowania tez są bardzo fajne. Ceny przystępne. Oby im się wiodlo, szkoda by było tak dobrego dostawcy. Tym bardziej, że mało jest w Tarnowie innych "dostawców" niż Pizza.
9000 ml A Rh-
-
- Rhetor
Święte słowa w tym uduchowionym mieście. Szęść Boże jak głosi hasło gminy SkrzyszówRavir pisze:Jak mam "domowy zlot" ze znajomymi to często zamawiamy sushi. Jakość stala, bardzo dobra, wiadomo, że najsmaczniej jest na miejscu ale nawet z dowozem jest bardzo dobrze. Mają dobry sos sojowy i wasabi, opakowania tez są bardzo fajne. Ceny przystępne. Oby im się wiodlo, szkoda by było tak dobrego dostawcy. Tym bardziej, że mało jest w Tarnowie innych "dostawców" niż Pizza.
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
-
- Rhetor
Nie uległo. Widziałem 2 dni temu na własne oczy na obu wlotach (Łękawica i Tarnów)...karamba pisze:nie wiem czy czasem po zmianie wójta hasło nie uległo zmianie z "witamy w gminie Skrzyszów, Szczęść Boże" na "witamy w gminie Skrzyszów"Mr Greenback pisze:
...Święte słowa w tym uduchowionym mieście. Szęść Boże jak głosi hasło gminy Skrzyszów