Dominium Pizza
Hehe, widzę, że teraz trzeba będzie przy każdym poście w tym dziale pisać, że "nie mam nic wspólnego z w/w restauracją, pizzerią etc"
Odpowiadając na Twoje pytanie... nie, nie jestem żadnym agentos -reklamos. Na Agorze jestem od 2009 roku, a na wcześniejszym forum.tarnow.pl zarejestrowałem się chyba w 2005, na długo przed tym zanim 'Dominium' dotarło do Tarnowa. Zresztą, nawet w Nim jeszcze nie byłem. To, że mało tutaj piszę, to nie znaczy, że mam interes w reklamowaniu kogokolwiek.
Ale gwoli ścisłości: nie mam nic wspólnego z pizzerią 'Dominium' w Gemini Park w Tarnowie
Pozdrawiam;)
Odpowiadając na Twoje pytanie... nie, nie jestem żadnym agentos -reklamos. Na Agorze jestem od 2009 roku, a na wcześniejszym forum.tarnow.pl zarejestrowałem się chyba w 2005, na długo przed tym zanim 'Dominium' dotarło do Tarnowa. Zresztą, nawet w Nim jeszcze nie byłem. To, że mało tutaj piszę, to nie znaczy, że mam interes w reklamowaniu kogokolwiek.
Ale gwoli ścisłości: nie mam nic wspólnego z pizzerią 'Dominium' w Gemini Park w Tarnowie
Pozdrawiam;)
A ja jadłam Sałatkę greckę. Niestety nie byłam zachwycona. 18 zł to zdecydowanie za dużo za nią, tymbardziej, że nie była zbyt dobrze doprawiona. Robiona w domu jest zdecydowanie lepsza. Także, nie polecam greckiej. Ale za to jedna MegaKanapka była w miarę smaczna. Moim zdaniem jednak, jak na te ceny jedzenie powinno być lepsze.
Ja dzisiaj skorzystałem z "usług" tej pizzerii i nie mam nic dobrego do powiedzenia na ich temat. Pizza bez rewelacji, zamówiłem Vegetarianę średnią - podobno dla trzech osób, a w Maranto standardowa pizza jest bardziej sycąca... Smak taki sobie, pewnie porównywalny z mrożonką z mikrofali tyle, że nie "gumowy". No i gwóźdź programu: czekałem na pizze dokładnie 51 minut!!! czy to jest w ogóle akceptowalne w fastfoodach? Co prawda trafiłem na happy hour, ale zupełnie nieświadomie, byłem głodny i chcieliśmy z żoną spróbować czegoś innego niż kurczaki czy pierogi. Dobry obyczaj nakazuje, że skoro mamy zbyt dużo zamówień, to informujemy klienta, że będzie musiał nieco dłużej poczekać na konsumpcję, niestety nic takiego nie miało miejsca. W dodatku w czasie gdy oczekiwałem na zamówienie około 15 ciast zostało zapakowane do pudełek, mogli to robić na zapleczu a nie na widoku oczekującego klienta, któremu żołądek przylepił się już dawno do kręgosłupa.
Napiwku nie zostawiłem (chociaż staram się zawsze zostawić) bo nie było za co, w sumie to mogłem próbować nawet uzyskać dodatkowy rabat za czas oczekiwania.
Napiwku nie zostawiłem (chociaż staram się zawsze zostawić) bo nie było za co, w sumie to mogłem próbować nawet uzyskać dodatkowy rabat za czas oczekiwania.
dominium
najgorsza kelnerka jaka tam jest to Pani Ewelina,poprostu obnosi się z totalną obojętnością,nie fachowa nie miła,jakby się cały czas gdzieś spieszyła i musiała uciekać jak najdalej od klienta,po czym idzie za ladę i w najlepsze sobie stoi niec nie robiąc a ja nadal czekam na zamowienie,beznadziejna jest nie polecam jak was będzie miala obslugiwac to od razu poproście o inna kelnerke bo z nią ciężko sie dogadać.
-
- Rhetor
Miałem okazję jeść stamtąd pizzę, specjalnie dobra to ona nie była, na chwilę obecną:
1. Bujani
2. La Gondola
potem długo, długo nic
1. Bujani
2. La Gondola
potem długo, długo nic
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Jadłem raz i mnie smakowo nie powaliła. Na szczęście natrafiłem na promocję, że do jednej zakupionej druga gratis, bo inaczej cena zabija jak na Tarnowskie warunki Ponadto przy zmawianiu proponuję od liczy osób pokazanych na obrazkach dla każdego rozmiaru odjąć przynajmniej jedną osóbkę, bo inaczej trzeb będzie traktować taki posiłek jako przekąskę
-
- Obywatel
Przedwczoraj byłem tam spróbować tej mini pizzy w promocji po 2,90. Mówiąc szczerze - zaskoczyła mnie i to pozytywnie.
Po pierwsze - taka mini to całkiem nie była - 21cm. Na chwilowe zaspokojenie głodu akurat.
Po drugie - smaczna. Ciasto bardzo fajne, odpowiednio wypieczone, bez zakalców i węgielków na wierzchu.
Farsz - typowy, ale za 1zł można dołożyć składnik, z czego skorzystaliśmy.
Ogólne wrażenie pozytywne.
Po pierwsze - taka mini to całkiem nie była - 21cm. Na chwilowe zaspokojenie głodu akurat.
Po drugie - smaczna. Ciasto bardzo fajne, odpowiednio wypieczone, bez zakalców i węgielków na wierzchu.
Farsz - typowy, ale za 1zł można dołożyć składnik, z czego skorzystaliśmy.
Ogólne wrażenie pozytywne.
-
- Rhetor
A ja wręcz przeciwnie, byliśmy tam z małżonką i jakoś zadowolony nie jestem, pizza była, delikatnie mówiąc, rozmokła...
Wysłane z mojej budki telefonicznej