Steakhouse safir (świt)
Sfinx w krakowie jakiś czas temu spalił się na rynku teraz jest tam Siux- innej lokalizacji sfinxa w krakowie nieznamgosis pisze:Słuchajcie, był ktoś ostatnio w Safirze? Ceny obniżyli prawie o połowie i zastanawiam się dlaczego? I czy jeśli pójdzie się na to jedzenie tańsze to czy porcja faktycznie będzie taka sama, no i jakość tego jedzenia na poziomie? Bo oniżka z 15 zł na 9 to nie tak mało...
-
- Obywatel
No jak się już uderzył to pewnie tak, aż do odzyskania przytomności po czym znowu się uderzył i tak w kółko...
Ja też byłam całkiem niedawno i musze powiedzieć, że było trochę lepiej od ostatniej wizyty. Może się wzięli za siebie. A te bułeczki faktycznie są już inne, takie jakby trochę słodkawe. Poprzednie były zdecydowanie lepsze.
A, i 9 zł to tylko drobiowa kosztuje. Za wieprzową sharmę trzeba normalnie płacić.
Ja też byłam całkiem niedawno i musze powiedzieć, że było trochę lepiej od ostatniej wizyty. Może się wzięli za siebie. A te bułeczki faktycznie są już inne, takie jakby trochę słodkawe. Poprzednie były zdecydowanie lepsze.
A, i 9 zł to tylko drobiowa kosztuje. Za wieprzową sharmę trzeba normalnie płacić.