Chyba już więcej kosztuje i smakuje jakoś inaczejBeaver pisze:A już nie mozna ?
Restauracje - Polećcie coś! :)
gushman, nie wiem, czy gustujesz w hamburgerowniach, ale spróbuj nowego lokalu na Wekslarskiej - dwa razy byłem, obydwa strzały trafione.
http://www.goody-tarnow.pl/
Taki mcDonald ale w wersji super de Luxe.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Potwierdzam:) Faktycznie, hamburgery były tam rewelacyjne.ad2222 pisze:gushman, nie wiem, czy gustujesz w hamburgerowniach, ale spróbuj nowego lokalu na Wekslarskiej - dwa razy byłem, obydwa strzały trafione.
No właśnie, niestety były... bo miejsce już zamknięte, chyba od ubiegłej niedzieli.
Re: Polećcie coś! :)
Jak ktoś ma ochotę na kebaba polecam Mc Donner Kebab na Krakowskiej przy Muzeum Cygańskim - bardzo dobre, świetnie przyprawione mięso, smaczne sosy i przyzwoite proporcje pomiędzy mięsem i dodatkami. No i nie wydziwiają z warzywami - głównie kapusta i sałata, co najważniejsze świeże - jednak w takich proporcjach, że smakuje to znakomicie. Na tą chwilę jak dla mnie najsmaczniejszy kebab w mieście. Rozmiar też w sam raz - byłem dość głodny, średnim kebabem za 9,9 złotego pojadłem jednak bez uczucia przepchania.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Rhetor
Coś dla piwoszy. Wczoraj z przytupem miała miejsce premiera piwa Grimbergen w Restauracji Pasaż. Piwo rodzaju belgijskiego, nalewają tylko z kega, nie kupicie piwa w sklepie w Polsce(póki co), zatem jak ktoś zna się na temacie to mus wizyta i jeden kufel na stół. Ja osobiście polecam zamówić Grimbergena Blanche. Najbardziej mi podszedł z wszystkich.
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
-
- Rhetor
Ja jednakże wolę swojej roboty APA
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Dziś zauważyłem przechodząc Żydowską jakaś nowa jadłodajnia się otwiera.Ryba czy cuś?
Lokal w miejscu (chyba) Kanapkolandi.
W sumie ryby chyba nikt nie smaży w Tarnowie.Jeśli było by to cos w rodzaju angielskiego fish&chips to całkiem nowe żarełko obok wszechstronnych kebabów.
Tylko czy Żydowska nie ma uroku zabijania knajp w zarodku przez swój "lokalny"klimacik i nie podzieli losu poprzedników.Troche knajp róznego typu przez tą ulicę już się przewineło.
Czas pokaże,ale jak ceny będa przystępne to amatorów pewno nie braknie,sam na pewno się skuszę i popróbuję.
Lokal w miejscu (chyba) Kanapkolandi.
W sumie ryby chyba nikt nie smaży w Tarnowie.Jeśli było by to cos w rodzaju angielskiego fish&chips to całkiem nowe żarełko obok wszechstronnych kebabów.
Tylko czy Żydowska nie ma uroku zabijania knajp w zarodku przez swój "lokalny"klimacik i nie podzieli losu poprzedników.Troche knajp róznego typu przez tą ulicę już się przewineło.
Czas pokaże,ale jak ceny będa przystępne to amatorów pewno nie braknie,sam na pewno się skuszę i popróbuję.
A jeszcze wracając do hamburgerowni - otwarli jakąś na Wałowej (vis a vis mBanku) - ktoś już przetestował? Jakieś wrażenia?
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Mniam Chodzi ci zapewne o Burger Store. Byłem, jadłem - dobrze i smacznie.
A kolejną hamburgerownię kilka dni temu otworzyli na Lwowskiej 43 - "Bistro LOFT 43". Jeszcze nie testowałem.
A kolejną hamburgerownię kilka dni temu otworzyli na Lwowskiej 43 - "Bistro LOFT 43". Jeszcze nie testowałem.