FELIX CHICKEN
@Gościnny: McDonald i KFC zupełnie inaczej smakują za granicą, a inaczej u nas. Byłem w Ameryce i musiałem z chessa z maka wyciskać tłuszcz. Podobnie z KFC.
http://restauracja.planetabrzesko.com.pl - strona znajomego
http://www.podatkitarnow.pl - Reising Hals-Chalcarz
5850ml - 0 Rh+
http://www.podatkitarnow.pl - Reising Hals-Chalcarz
5850ml - 0 Rh+
Ciekawe jak ten ser prażony, czy jest robiony wg. słowackiej receptury czy też jak w Ratatuile jest to zwykły smażony ementaler.
Swoja drogą w Mr Hamburgerze były sery robione po słowacku, nawet sosy mieli ze Słowacji, szkoda że się wycofali z Tarnowa
Co do tłumaczenia pozycji w menu to google tłumaczy to ko(s)micznie
Swoja drogą w Mr Hamburgerze były sery robione po słowacku, nawet sosy mieli ze Słowacji, szkoda że się wycofali z Tarnowa
Co do tłumaczenia pozycji w menu to google tłumaczy to ko(s)micznie
Ta strona wymaga, aby opublikować komentarz. Admin OK, ale dobrotliwy potrzeb strategicznych, od planowania strategicznego. Że nie czuje się dobrze biorąc czysty koszykówkę. Telefon teraz mówi się miękkie i regionalnych
Ser mają zwykły - gouda - podła w smaku - może na miejscu gorąca jest OK.
Kuraki dobre - jedyny minus, to to, że wczoraj zamawiając 1 zestaw + 1 kubełek trzeba było czekać 35 minut gdzie nikogo nie było.
Zestawy tańsze niż w KFC, sałatka Coleslaw - nie polecam - mi nie smakuje - kapusta z marchewką - prędzej do kebaba pasuje niż do kuraków - nie doprawiona.
Sosy z butelek Fanex - kilka smaków tylko (ogórkowy - hehe, czosnkowy, bbq) - 2,50 za porcję - 2 razy zamawiałem - 2 razy pomylone zamówienie - zamiast 3 skrzydełek dostałem 2, za drugim razem zamiast frytek opiekane ziemniaki dostałem do kubełka - jakieś takie zleżałe i dziwny smak miały - mi nie podchodzą.
Do 10.09 w godz. 12-16 mają 40% zniżki - warto zamówić bo kubełek Classic wychodzi niecałe 14 zł i jedzenia dużo.
Mam nadzieję, że to początki i się nauczą i poprawią i będzie git - duży plus w stosunku do KFC - oni dowożą
Kuraki dobre - jedyny minus, to to, że wczoraj zamawiając 1 zestaw + 1 kubełek trzeba było czekać 35 minut gdzie nikogo nie było.
Zestawy tańsze niż w KFC, sałatka Coleslaw - nie polecam - mi nie smakuje - kapusta z marchewką - prędzej do kebaba pasuje niż do kuraków - nie doprawiona.
Sosy z butelek Fanex - kilka smaków tylko (ogórkowy - hehe, czosnkowy, bbq) - 2,50 za porcję - 2 razy zamawiałem - 2 razy pomylone zamówienie - zamiast 3 skrzydełek dostałem 2, za drugim razem zamiast frytek opiekane ziemniaki dostałem do kubełka - jakieś takie zleżałe i dziwny smak miały - mi nie podchodzą.
Do 10.09 w godz. 12-16 mają 40% zniżki - warto zamówić bo kubełek Classic wychodzi niecałe 14 zł i jedzenia dużo.
Mam nadzieję, że to początki i się nauczą i poprawią i będzie git - duży plus w stosunku do KFC - oni dowożą
Byłem dzisiaj i nawet nie wiedziałem o promocji.. załapałem się na 40% off.
Tortilka bardzo dobra. Kuraki mają smaczną pikantną panierkę, dużo chrupiących warzyw, sosik przyzwoity. Jak za 4,20 to bardzo dobra oferta! [za standardowe 7zł już mniej atrakcyjnie, ale wciąż "od święta" można się skusić].
Polecam póki co ; )
P.S. Fakt, czeka się dość długo, ale może to i lepiej, że nie dają ogrzewańców?
Tortilka bardzo dobra. Kuraki mają smaczną pikantną panierkę, dużo chrupiących warzyw, sosik przyzwoity. Jak za 4,20 to bardzo dobra oferta! [za standardowe 7zł już mniej atrakcyjnie, ale wciąż "od święta" można się skusić].
Polecam póki co ; )
P.S. Fakt, czeka się dość długo, ale może to i lepiej, że nie dają ogrzewańców?