Gdzie mogę napić się kawy?
Ja polecam Porta Sei, bo byłem tam z dziewczyną i musze powiedzieć że jest świetnie. Znakomita kawa, super klimat, spokój, miła obsługa, normalne ceny.
Polecam bo jestem zadowolony a nie dlatego że agora tam miała/ma spotkania.
Polecam bo jestem zadowolony a nie dlatego że agora tam miała/ma spotkania.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Widzę,że wszyscy polecają Porta Sei a ja nie mam zielonego pojęcia gdzie to jest. Mógłby ktoś być tak życzliwy i napisać adres? Ja osobiście bardzo lubię wypić kawę w knajpie/barze/pubie/kafejce ( nie mam pojęcia jak to nazwać ) koło Leliwy - niestety nie mogę sobie przypomnieć nazwy. Fajny klimat, miła obsługa, pyszna kawa a jak mają dobry dzień to nawet ciacho można dostać w bonusie.
Swoją drogą, byłabym bardzo szczęśliwa gdyby w Tarnowie ktoś otworzył Starbucksa lub Costa Coffe - może klimatu romantycznego nie ma, ale kawa jest najlepsza na świecie a do tego marchewkowe ciasto - mniaaaaaaaaaaaaam :-)
Swoją drogą, byłabym bardzo szczęśliwa gdyby w Tarnowie ktoś otworzył Starbucksa lub Costa Coffe - może klimatu romantycznego nie ma, ale kawa jest najlepsza na świecie a do tego marchewkowe ciasto - mniaaaaaaaaaaaaam :-)
Live the life you love, and love the life you live Ą
Cafe Galeria ?:)Widzę,że wszyscy polecają Porta Sei a ja nie mam zielonego pojęcia gdzie to jest. Mógłby ktoś być tak życzliwy i napisać adres? Ja osobiście bardzo lubię wypić kawę w knajpie/barze/pubie/kafejce ( nie mam pojęcia jak to nazwać ) koło Leliwy - niestety nie mogę sobie przypomnieć nazwy. Fajny klimat, miła obsługa, pyszna kawa a jak mają dobry dzień to nawet ciacho można dostać w bonusie.
A propos dobrej kawy: http://www.tommycafe.pl/product/Kawa-Ko ... sta,kl50-1
Ja odpuszczam. I tam bym nie umiał tego dobrze przyrządzić.
Ja odpuszczam. I tam bym nie umiał tego dobrze przyrządzić.