Restauracja "Zielona"
Witajcie!
No - dodatkowo - we czwartki z "Zielonej" popołudniowo wieczorową porą dźwięki muzyki dobiegają - wygląda jakby "wieczór taneczny" organizowali; czy muza "na żywca" czy z taśmy nie dane mi było dotychczas stwierdzić.
No - dodatkowo - we czwartki z "Zielonej" popołudniowo wieczorową porą dźwięki muzyki dobiegają - wygląda jakby "wieczór taneczny" organizowali; czy muza "na żywca" czy z taśmy nie dane mi było dotychczas stwierdzić.
"Pan Jan z Suwalszczyzny idąc na polowanie przez pomyłkę zabrał papierosy syna - do południa upolował: niebieskiego kangura, jednorożca i dwa smoki..."
mówiłem o dancingach w czwartki byłem tam dzisiaj na piwku (lany Okocim Pils 4zł) i rozmawiałem z właścicielką to na prośbę klientów zostały przeniesione na piątek, wdł mnie piątek też jest lepszym terminem, ponieważ w sobotę dużo ludzi nie pracuję więc i więcej ludzi może przyciągnąć , co do muzyki to jest ona na żywo
-
Autor tematu - Archont
jak tam dalej losy zielonej ? pytam bo planuję lokum w pobliskim bloczku... ostra jazdza?
Agencja interaktywna hauerpower.com. SEO, kampanie Ads. Projektowanie UX/UI. Dedykowane wdrożenia Wordpress.
Czemu ostra jazda ? Lokal z tego co wiem to dalej działa i ma się dobrze. Nie słyszę o jakis imprezach itd.
A jesli moge zapytac to w którym bloku zamierzasz się ulokowac?
A jesli moge zapytac to w którym bloku zamierzasz się ulokowac?
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
blok 11, bezpośrednio przy knajpie i nie wiem czy muza z ew. dancingów, ślubów daje po garach
Agencja interaktywna hauerpower.com. SEO, kampanie Ads. Projektowanie UX/UI. Dedykowane wdrożenia Wordpress.
Z tego co mówią znajomi z tego bloku jest dobrze, nie przeszkadza im nic. Czasami jakieś jednostkowe akcje, krzyki itd. Ale głosniej i tak masz na placu zabaw niż pod tą knajpką
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
właśnie dlatego lokalizacja jest fajna jak dla mnie
ani placu, ani ulicy + trochu zielonego.
jeno ta knajpka mnie zmartwiła - obawiam się dalej wesel do 6 rana i niedopitków
ale może nie będzie tak źle, a że 11-stka to blok na wprost to nie uciekne
na drugą stronę pokoju - z obu stron będzie słychać,
btw.
thx za info.
raczej będziemy sąsiadami Pany
ani placu, ani ulicy + trochu zielonego.
jeno ta knajpka mnie zmartwiła - obawiam się dalej wesel do 6 rana i niedopitków
ale może nie będzie tak źle, a że 11-stka to blok na wprost to nie uciekne
na drugą stronę pokoju - z obu stron będzie słychać,
btw.
thx za info.
raczej będziemy sąsiadami Pany
-
- Rhetor
Ty aby na pewno wiesz co mówisz?hightower pisze:ani placu,
Od strony balkonu masz plac zabaw
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
a wiem wiem byłem obadać w terenie %
mam plac, ale nie na wprost.
plac jest dalej idąc od 'zielonej' w dół.
to koncówka 11-stki gdzie na wprost jest zielone, a obok wlasnie zielona ...
mam plac, ale nie na wprost.
plac jest dalej idąc od 'zielonej' w dół.
to koncówka 11-stki gdzie na wprost jest zielone, a obok wlasnie zielona ...