Al Dente ul. Brandstaettera
-
- Rhetor
- Kontakt:
Zamówiliśmy dzisiaj pizze włoska rewelacyjna! Zmieniam moje źródło dostaw...
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Z meblami od Baxona jest jak najbardziej podobnie. Kilka PW i moja znajoma jest bardzo zadowolona z jakości wykonania jak i ceny.
Co do przedmiotowej pizzeri, to zawitałem tam niegdyś z rodzinką i zamówiliśmy na miejscu. Jako, że mój młody nie miał ochoty na dłuższy pobyt w lokalu poprosiliśmy Pana, żeby spakował nasze zamówienie i pojechaliśmy konsumować w inne miejsce. Pizza z kartonu była bardzo smaczna. Cieszę się, że przypomnieliście mi o tej pizzeri.
Pozdrawiam.
Co do przedmiotowej pizzeri, to zawitałem tam niegdyś z rodzinką i zamówiliśmy na miejscu. Jako, że mój młody nie miał ochoty na dłuższy pobyt w lokalu poprosiliśmy Pana, żeby spakował nasze zamówienie i pojechaliśmy konsumować w inne miejsce. Pizza z kartonu była bardzo smaczna. Cieszę się, że przypomnieliście mi o tej pizzeri.
Pozdrawiam.
29500ml B Rh+... A Ty?
Potwierdzam powyższe posty - jadłem tam 2x pizzę i zawsze wyśmienita, wystrój lokalu bardzo przyjemny i gustownie zaprojektowany. Plus to pyszna oliwa do polania pizzy, ale ta chili to dla ludzi o naprawdę dużej wytrzymałości, bo jest iście diabelska, szczególnie jak się natrafi na cząstki papryczki Minus to lekka ciasnota w lokalu, niewiele stolików
-
- Prytan
-
- Obywatel
właśnie zjedliśmy pizzę z al dente, pizza ciepła, w smaku na prawdę rewelacyjna, ale składników na niej praktycznie brak ... na każdym kawałku z pizzy 50cm mieliśmy po jednym plasterku boczku i kabanosa i troszku więcej cebuli ale w większości białą a nie czerwoną, wniosek taki że pizzę z al dente mogę śmiało polecić ale tylko w lokalu bo jeśli dostanie się taką małą ilość składników można zwrócić i żądać aby zrobili nową w przyzwoitą ilością składników, tak jak kiedyś zrobili Włosi w Dominium w galerii i Pani bez słowa oddała pizzę i zrobiła nową.
Nie wiem czemu sie podniecaja wszyscy Al dente. Byłem dziś z dziewczynom i co moge powiedzieć:
Składników na pizzy - brak, Pizza z ananasem, na 50cm pizzy, słownie 5 kawałków ananasa, wielkości 1cm. Salami - 4 plasterki. Troche tragedia.
Druga sprawa - kucharz, kierowca czy nie wiem kto siedzi, śpiewa, gwiżdże, komentuje klientów którzy siedzą dośc głośno. No trochę to takie jakby mało eleganckie. Noże tempe jak broń obuchowa.A pizza dość tłusta :/
Opróćz tego - reszta na plus.
Ogolnie - całość na ocene 4/6. Jednak do dobrych lokalów IMO dużo brakuje.
Składników na pizzy - brak, Pizza z ananasem, na 50cm pizzy, słownie 5 kawałków ananasa, wielkości 1cm. Salami - 4 plasterki. Troche tragedia.
Druga sprawa - kucharz, kierowca czy nie wiem kto siedzi, śpiewa, gwiżdże, komentuje klientów którzy siedzą dośc głośno. No trochę to takie jakby mało eleganckie. Noże tempe jak broń obuchowa.A pizza dość tłusta :/
Opróćz tego - reszta na plus.
Ogolnie - całość na ocene 4/6. Jednak do dobrych lokalów IMO dużo brakuje.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau