Pizzeria "Trzy Oliwki"
No i ja, jako pizzożerca , byłam z mężem na testowanku Trzech Oliwek.
I oto jak widzę ten lokal.
1. tłumów brak, byliśmy w piątek ok. 20,30 i byliśmy sami
2. wnętrze super urządzone, wszystko w jednej tonacji
3. tylko zimno czekaliśmy na pizzę jakieś 20-25 min i zmarzłam
4.pizza bardzo smaczna, na cienkim cieście. Chociaż nie zamówię jej na dowóz, bo ciasto jest tak cienkie,że zanim dojedzie to pewno całkiem rozmięknie
5.no i są w Tarnowie równie dobre pizze i to za niższą cenę, więc pewno nie będę tam za często.
I oto jak widzę ten lokal.
1. tłumów brak, byliśmy w piątek ok. 20,30 i byliśmy sami
2. wnętrze super urządzone, wszystko w jednej tonacji
3. tylko zimno czekaliśmy na pizzę jakieś 20-25 min i zmarzłam
4.pizza bardzo smaczna, na cienkim cieście. Chociaż nie zamówię jej na dowóz, bo ciasto jest tak cienkie,że zanim dojedzie to pewno całkiem rozmięknie
5.no i są w Tarnowie równie dobre pizze i to za niższą cenę, więc pewno nie będę tam za często.
Witam! Szukam pracy wlasnie jako pizzermiker i bylem tez w Trzech Oliwkach no ale niestety pracy nie dostałem u nich... :/ i to fakt wnetrze maja pieknie urządzone , zimno to tam akurat nie bylo i ludzi tez sporo bylo na pizzy jak i na piwku. Ostatnio dla skosztowania zamówiłem u nich pizze , czekałem 40 min pizza bardzo smaczna , nie jadłem podobnej w Tarnowie i nie moge sie zgodzić z karagen ze pizza zanim dotrze do klienta to "rozmieknie" co koliwiek to znaczy... a pizze w przystepnej cenie , ceny podobne jak w Desperado. Pozdrawiam .
Byłem w tej pizzerii raz na serowej i nie była zła, ale jadłem lepsze w Tarnowie. Plus to przytulny wystrój, bardzo miał obsługa (aż dostała napiwek ) i zaproponowanie włączenia sobie w TV tego co się chce. Chodź dla niektórych może wydawać się barbarzyństwem umieszczenie centralne TV w kulturalnym lokalu, mnie to osobiście nie przeszkadza. Na pewno nie zrobi on z tego lokalu takiej żulerni jaka tam była przed metamorfozą. Niestety minus za ciasnotę, ale plus za ogródek na polu, niestety przy wylotówce z Tarnowa