Coś mi tu nieczysta konkurencja śmierdzi... To KTO w końcu zaproponował uwiecznienie obsługi na forum?pabianek pisze:Pani stwierdziła, że mogę na nią pisać na forach ile chcę,
Pizza PUNKT
Pani - miałem na myśli właścicielkę. Cytuję "Może pan pisać na nas na forum ile pan chce, my i tak mamy wystarczająco klientów". Dlatego stwierdziłem że opiszę co mi się dziś przytrafiło. Poważam ze nikogo nie faworyzuję ale opisuje co mi się dziś przytrafiło.
Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza.
~A. Einsten
~A. Einsten
-
- Obywatel
-
- Rhetor
A to żeś pojechał teraz...Wesoły Romek!!! pisze:Dobrą pizze maja w "Dominium" w Gemini Park
Kasi, skrzyżowanie Lwowska - Garbarska
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Obywatel
-
- Rhetor
Kogo bym nie pytał to mówi, że jest niedobra i rozmokła, nie ważne, to nie o Dominium temat.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
-
- Obywatel
Byłem ostatnio "po drodze" w pizzerii Punkt i trafia na listę miejsc do których poszedłem pierwszy i ostatni raz. Pizza bardzo przeciętna, składników mało, bez wyrazistego smaku, generalnie "nijaka".
W Tarnowie tak na prawdę istnieje tylko kilka pizzerii spełniających moje oczekiwania, więc być może Wam posmakuje. Dla mnie ten lokal jest niegodny uwagi, czasu i wydanych pieniędzy.
W Tarnowie tak na prawdę istnieje tylko kilka pizzerii spełniających moje oczekiwania, więc być może Wam posmakuje. Dla mnie ten lokal jest niegodny uwagi, czasu i wydanych pieniędzy.