Zakupiłem dzisiaj zapiekankę...
Zapiekanka z szynką i ketchupem - 5,20 (bez ketchupu chyba 4,50, a ceny samego ketchupu w menu nie podano)
Trochę drogo, więc pomyślałem, że pewnie będzie na bogato... nie było.
Bułka czerstwa, trudno było ją przegryźć, ze składników to tylko plasterki szynki - takiej najzwyklejszej z mięsnego, do tego odrobina stopionego sera i ketchup, marki 'dużo i tanio'.
Całość uwieczniona na zdjęciu, które może narzucić złe skojarzenia ze względu na zbliżenie - nie, ta zapiekanka nie była duża. W 13-tce robią większe i zdecydowanie bogatsze... do tego chrupiąca bułka i trzy różne sosy do wyboru. Całość za 4,70.
Amatorom zapiekanek szczerze odradzam lokal. Nie wiem jak z innymi daniami, liczę, że lepsze. Zapiekanki w każdym bądź razie słabiutkie.
U Bożeny
Nie ma;) Są kanapeczki i kawkaKeleos pisze:Byłem, z kanapek jadłem grecką, meksykańską i chyba jeszcze jakąś jedną. Bardzo dobre. Chwaliłem zresztą.
Zapiekanki tam też są?
Ja tam(U Bożeny) jadłem kiedyś zestaw obiadowy a innym razem jakąś surówkę. Nie było złe powiem szczerze. Tylko to było dawno i nie wiem czy to dalej ten sam lokal bo tam się dość często nazwa zmieniała z tego co pamiętam.