Dominium Pizza
Dzisiaj skosztowalem pizzy w Dominium , powiem ze wszystko okej do momentu ceny troszkę wysokie ale .... , pizzę jadłem do 3 składników obsługa tragiczna kelnerki robią tam jak by im się nie chciało długie oczekiwanie poprostu tragedia nie miła obsługa totalne zamieszanie długie oczekiwanie na pizze mylace rachunki kernerki totalnie bezmyslne po mojej obserwacji . Pizza była nawet smaczna wiec nawet polecam
Masakra.
Porażka na całej linii.Pizza XXL,która ma być na 4-5 osób została zjedzone przez 2 i to bez obżarstwa.W smaku jak bym jadł odmrożone i podgrzane ciasto z jakąś breją przypominającą sos.Składników co kot napłakał,cebula podsmażona razem z łupinamiCałe szczęście,że miałem kupon upoważniający do zakupu pizzy XXL z trzema składnikami za 23.99.W innym przypadku za pizze wielkości średniej z normalnej pizzeri trzeba zapłacić 37.99.Pizzeria Dominium jest 100 % przykładem jak z klienta robić idiotę,który nie ma pojęcia co je i płaci jak za zboże.
Porażka na całej linii.Pizza XXL,która ma być na 4-5 osób została zjedzone przez 2 i to bez obżarstwa.W smaku jak bym jadł odmrożone i podgrzane ciasto z jakąś breją przypominającą sos.Składników co kot napłakał,cebula podsmażona razem z łupinamiCałe szczęście,że miałem kupon upoważniający do zakupu pizzy XXL z trzema składnikami za 23.99.W innym przypadku za pizze wielkości średniej z normalnej pizzeri trzeba zapłacić 37.99.Pizzeria Dominium jest 100 % przykładem jak z klienta robić idiotę,który nie ma pojęcia co je i płaci jak za zboże.
-
- Rhetor
lessmak, taaa, a w tej bajce smoki były, rozmokłe ciasto, tłusta (w lokalu!) i z małżonką podrażniliśmy sobie żołądki tylko.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Byłem w sobotę czy niedziele (nie pamiętam ) i pizza całkiem dobra, obsługa (o dziwo przy tylu osobach) szybka, pizza dobra. Załapałem sie na jakąś promocję, bo te normalne ceny to jakieś nieporozumienie. Zastrzeżenie czy też uwagę, mam co do rozmiaru pizzy. Dużą można samem zjeść, bez popitki.Max pisze:Dzisiaj skosztowalem pizzy w Dominium , powiem ze wszystko okej do momentu ceny troszkę wysokie ale .... , pizzę jadłem do 3 składników obsługa tragiczna kelnerki robią tam jak by im się nie chciało długie oczekiwanie poprostu tragedia nie miła obsługa totalne zamieszanie długie oczekiwanie na pizze mylace rachunki kernerki totalnie bezmyslne po mojej obserwacji . Pizza była nawet smaczna wiec nawet polecam
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
Wczoraj daliśmy się skusić ulotce z "kuponem promocyjnym" i zamówiliśmy pizze farmerską w Dominium (kurczak wędzony, cebula, kukurydza) za 25,90. Rozmiar XXL na cienkim cieście. Jeśli chodzi o smak to nie było najgorzej - w skali od 1 do 10 dałbym 6. Natomiast ani ten rozmiar XXL to nie był żaden XXL ani to cienkie ciasto nie było takie cienkie.
Myślę że przez najbliższe kilka miesięcy tam nie zamówimy pizzy bo w podobnej cenie wolę sobie zamówić peperoni max w telepizzy
Myślę że przez najbliższe kilka miesięcy tam nie zamówimy pizzy bo w podobnej cenie wolę sobie zamówić peperoni max w telepizzy
Jeżeli chodzi o Dominium:
Pizza to typowa masówka. Nie jest powalająca, ale ma jeden plus - podobnie jak w przypadku innych "sieciówek", zawsze można liczyć na stałą jakość.
Natomiast bardzo polecam w Dominium skrzydełka Buffalo - są po prostu przepyszne (przynajmniej w lokalu w CH Krokus w Krakowie).
Pozdrawiam
Pizza to typowa masówka. Nie jest powalająca, ale ma jeden plus - podobnie jak w przypadku innych "sieciówek", zawsze można liczyć na stałą jakość.
Natomiast bardzo polecam w Dominium skrzydełka Buffalo - są po prostu przepyszne (przynajmniej w lokalu w CH Krokus w Krakowie).
Pozdrawiam
-
- Rhetor
pb, Harverster
Wysłane z mojej budki telefonicznej
www.buffalowildwings.com najlepsze skrzydełka jakie jadłem, a nazwa raczej najpierw od miejscowości niż od zwierza pochodzi Niestety nie u nas.