Moto-Pub [Kebab]
-
- Rhetor
Okruch, dobre burritos to moja żona robi
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Archont
A ja bylem w moto kiedys wieczorem i lecialo M jak milosc
Kebab dobry - ale zaleznie kto go robi. Z racji tego ze bywalismy ze znajomymi (kibicami żużla) tam czesto poznalismy Kucharki. I jedna ekipa Kucharka + sprzedawczyni jest lepsza
Kebab dobry - ale zaleznie kto go robi. Z racji tego ze bywalismy ze znajomymi (kibicami żużla) tam czesto poznalismy Kucharki. I jedna ekipa Kucharka + sprzedawczyni jest lepsza
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Kebab w Moto jest dobry, kilka razy jadłem i nic, żyje. Dużo mięsa, dobry ostry sos. Co prawda kiedyś jakby mięsa było mniej, ale to może przez kucharkę .
Turek na wałowej, dobry kebab, ale już nie to co było na początku. Jeszcze jedno miejsce to F1, smakował mi jak nie wiem co, ale byłem chyba b głodny :].
Kurcze tylko smaka sobie narobiłem .
Turek na wałowej, dobry kebab, ale już nie to co było na początku. Jeszcze jedno miejsce to F1, smakował mi jak nie wiem co, ale byłem chyba b głodny :].
Kurcze tylko smaka sobie narobiłem .
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
Niestety nie dowożą, a szkoda.gosis pisze:A czy oni dowożą jedzenie?
http://www.forum.uniatarnow.net - forum tarnowskiego żużla, zapraszam.