Panierowane pieczarki bardzo smaczne, co poskutkowało iż skusiłem się więcej niż jeden raz. Pomimo niewysokiej ceny jako gratis jest jeszcze sos czosnkowy. Polecam też krążki cebulowe, bo również tanie i smaczne. Jedynie zastrzeżenie mam do pizzy, ale jak na pizzę 32 cm za 10 zł z groszami jest całkiem nie źle
P.S.
Pokusiłem się zrobić te panierowane pieczarki w domu i za drugim razem wyszły trochę lepsze jak w Nudelku (wiadomo domowej roboty), jednak jedną czy dwie porcje nie opłaca się robić we własnym zakresie, bo i tak kupne są pyszne:)
Nudelek
No a ja jestem świeżo po konsumpcji pizzy z Nudelka i była po prostu słaba.
Ogólnie to smaku prawie w niej nie było.
Ciasto bez smaku, plusem było to, że było odpowiednio upieczone.
Pieczarki - jakbym nie widział co jem, to bym po smaku nie poznał, bo go nie było.
Ser - też jakiś taki nijaki
Salami - dziwne, ale też zwietrzałe
Ogólnie to smaku prawie w niej nie było.
Ciasto bez smaku, plusem było to, że było odpowiednio upieczone.
Pieczarki - jakbym nie widział co jem, to bym po smaku nie poznał, bo go nie było.
Ser - też jakiś taki nijaki
Salami - dziwne, ale też zwietrzałe
Nie jadłem tej największej, bo nie mogli (podobno) jej zrobić. Jakaś taka.... są lepsze, ale do zapchania w sam raz. Mam nadzieje że się poprawią.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
A ja się nieustannie dziwię, że nie ma w domu mąki, wody, drożdży (nawet w proszku) i oliwy. Do tego odrobina sera, nawet ketchupu, jakieś salami czy inna wędlina... i zaczynamy eksperymentować...Wojtasek pisze:Było do trzech razy sztuka i mówię im nara!
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński