Witam. Jako, że regularnie czytam to forum i w nie jednej sprawie już pomogliście to i ja Was o pomoc poproszę. Otóż mój kuzyn chciał, żebym mu pomógł w zakupie laptopa, a chce żeby był zadowolony Więc dlatego tu pisze. Wiem, że nie dawno było poruszany podobny temat, jednak nie znalazłem w nim nic odpowiedniego. Komputer do jakiś ekstremalnych rzeczy wykorzystywany nie będzie, raczej do internetu, gier, filmów, itp.
Chciał też by miał dwurdzeniowy procek (podobno dużo lepszy niż jedno), windows XP lub 7 (tylko nie VISTA!) i kamere (ale kamere dobrej jakości za 50zł kupi, więc to nie problem)
Przedział cenowy: 1200 - 1600 PLN
Liczę na Waszą pomoc i z góry dzięki za fatygę
Kupno laptopa
-
- Rhetor
kedarg, jak dwurdzeniowy to 7, zresztą XP to teraz tylko na netbookach.
Ekstremalna rzecz dla laptopa to właśnie gry, do gier służy konsola albo PieCyk, obawiam się, że w tym przedziale cenowym nie kupisz laptopa na którym pograsz w nowsze w gierki.
Zwróć uwagę na pamięć karty graficznej, najlepiej, żeby była dedykowana a nie współdzielona.
Ekstremalna rzecz dla laptopa to właśnie gry, do gier służy konsola albo PieCyk, obawiam się, że w tym przedziale cenowym nie kupisz laptopa na którym pograsz w nowsze w gierki.
Zwróć uwagę na pamięć karty graficznej, najlepiej, żeby była dedykowana a nie współdzielona.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
Keleos, nie z kartą zintegrowaną, 3-letnie gry wymagają pixel shaderów, których integra nie ma, wiem bo sam się naciąłem kupując gry a mam właśnie lapka.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
http://allegro.onet.pl/item1167222526_s ... 64bit.html
Kup tego niezle hula tylko cena zdecydowanie wyższa
Kup tego niezle hula tylko cena zdecydowanie wyższa