Serwis MP3/MP4 w Tarnowie ? Pilnie poszukiwany!
Serwis MP3/MP4 w Tarnowie ? Pilnie poszukiwany!
Siemka, może dział nie do końca właściwy, ale lepszego znaleźć nie mogłem
W mojej MP4 zepsuło się gniazdo Mini Jack, z tego właśnie powodu, poszukuje jakiegoś serwisu który by mi to naprawił. Stare gniazdo zostało już wymontowane, pozostaje tylko zamontować nowe. Zna ktoś namiary na takich fachowców ?
W mojej MP4 zepsuło się gniazdo Mini Jack, z tego właśnie powodu, poszukuje jakiegoś serwisu który by mi to naprawił. Stare gniazdo zostało już wymontowane, pozostaje tylko zamontować nowe. Zna ktoś namiary na takich fachowców ?
Gniazdo dość nietypowe. Możesz spróbować w tych miejscach:
-sklep elektroniczny na klasztornej
-sklep z głośnikami też na klasztornej zaraz obok
-Betatronic na Krasińskiego(ale nie wydaje mi się, abyś tam je znalazł bo ten sklep jest średnio wyposażony, ale może jednak)
-Na Pułaskiego, obok BP, jest sklep z częściami audio, może tam też się uda.
-sklep elektroniczny na klasztornej
-sklep z głośnikami też na klasztornej zaraz obok
-Betatronic na Krasińskiego(ale nie wydaje mi się, abyś tam je znalazł bo ten sklep jest średnio wyposażony, ale może jednak)
-Na Pułaskiego, obok BP, jest sklep z częściami audio, może tam też się uda.
Tam koło BP, w tym "pawilonie" obok Lipki (o tym pewnie pisze Cubaza) mają też serwis i myślę, że spokojnie Ci to zrobią.
Betatronic na Krasińskiego jest słabo wyposażony? Może moje potrzeby nie były wyszukane, ale zawsze dostałem tam co chciałem a na pułkach mają taką masę urządzeń i pierdół, że trudno sobie wyobrazić, że tam czegoś brakuje.
Betatronic na Krasińskiego jest słabo wyposażony? Może moje potrzeby nie były wyszukane, ale zawsze dostałem tam co chciałem a na pułkach mają taką masę urządzeń i pierdół, że trudno sobie wyobrazić, że tam czegoś brakuje.
Powiem tak W Beta owszem znajdzie się coś czego nie mają na przykład na Klasztornej, ale na Klasztornej, na przykład, mają więcej złączy, więcej elementów elektronicznych, nie robią problemów z zamawianiem jakiejś części.
I najfajniejsze Potrafią dać rabaty Jak kupisz części za 6,10 to policzą Ci 6zł, a nie tak jak w Betatronicu czyli 6,17zł i tyle musi się zapłacić
I najfajniejsze Potrafią dać rabaty Jak kupisz części za 6,10 to policzą Ci 6zł, a nie tak jak w Betatronicu czyli 6,17zł i tyle musi się zapłacić
Możesz kupić tani laser zamiennik za ok. 20-30 zł, ale nie ma pewności że na czymś takim ruszy, bo różnie z zamiennikami bywa. Jak masz jakiś sentyment do tego sprzętu, to może warto oddać gdzieś do serwisu RTV.
Jeżeli chodzi o tani serwis, to nie wiem jak jest obecnie z cenami, ale do solidnych na pewno należą: Tekieland na Kopernika za Amfiteatrem, Pan Gałek na Szpitalnej od strony Waryńskiego, czy Pan Zając na Pułaskiego w pawilonikach od strony stacji paliw, z tymże ten ostatni odkąd pamiętam zawsze się cenił.
Jeżeli chodzi o tani serwis, to nie wiem jak jest obecnie z cenami, ale do solidnych na pewno należą: Tekieland na Kopernika za Amfiteatrem, Pan Gałek na Szpitalnej od strony Waryńskiego, czy Pan Zając na Pułaskiego w pawilonikach od strony stacji paliw, z tymże ten ostatni odkąd pamiętam zawsze się cenił.