serwis komputerowy tanio
serwis komputerowy tanio
prosze polecic tani serwis komputerowy w tarnowie. ma ktos jakies pozytywne opinie na temat jakiegos serwisu?
Re: serwis komputerowy tanio
Pewnie, że mamy. I na dodatek potrafimy pisać w języku polskim.hughes pisze:prosze polecic tani serwis komputerowy w tarnowie. ma ktos jakies pozytywne opinie na temat jakiegos serwisu?
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
-
- Rhetor
A co się podziało?
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
hmm od jakiegos tygodnia chodzil niestabilnie i co chwile wywalalo blue screena. przedwczoraj gdy ogladalem film na youtubie nagle sie zacial i pozniej sie juz nie uruchomil. Na poczatku jeszcze wydawal jakies tam oznaki zycia ale od wczoraj juz nawet nie wyswietla obrazu i prawdopodobnie karta graficzna do wymiany, nagrywarka dvd przestala reagowac na przycisk od wysuwania tacki, ogolnie jest to 8 letni komputer wiec mialo prawo sie juz z tym cos stac, ale pasuje zeby jakis fachowiec zerknal na niego i zreanimowal go + format na dysku C i wgranie windowsa xp
Ja bym stawiał na zasilacz w tej sytuacji. No chyba, że płyta poszła. W takim wypadku nie wiem czy będzie opłacało Ci się to naprawiać. Kilka razy z usterkami, z którymi nie mogłem poradzić sobie samemu zanosiłem kompa do serwisu w Bino na Lwowskiej. Większych zastrzeżeń do niego nie mam więc możesz tam spróbować.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Rhetor
Przede wszystkim popatrz czy nie masz wybulonych albo brązowawych kondensatorów na płycie głównej, zasilacz też mi przez myśl przechodzi, po 8 latach powinno kondziory wybulić, teoretycznie wymiana ich może pomóc, ale nie zawsze tak jest.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
Skorzystałem ostatnio z usług serwisu ................... Dla mnie bardzo dobry i tani serwis w Tarnowie. Wyłączał mi się laptop i nie ładował mi zasilacz. Okazało się że konieczna była wymiana gniazda zasilania czy jak tam to się zwie a przegrzewanie udało się wyeliminować przez wyczyszczenie i wymianę pasty na procesorze.
Mogę go z czystym sumieniem polecić serwis znajduje się na ul ......................... numer do serwisanta który mi naprawiał laptopa ....................... To bodajże ich strona www: ........................
Tomek
Mogę go z czystym sumieniem polecić serwis znajduje się na ul ......................... numer do serwisanta który mi naprawiał laptopa ....................... To bodajże ich strona www: ........................
Tomek
Ostatnio zmieniony 23-05-2013, 17:43 przez eddie, łącznie zmieniany 1 raz.