Książka o projektowaniu sieci LAN.
Książka o projektowaniu sieci LAN.
Poleci ktoś dobrą książkę/poradnik o projektowaniu i wykonywaniu sieci LAN? (kablówki, bezprzewodówki,optyki)
-
- Rhetor
Hmmm... nie wiem czy są o projektowaniu, o zasadach działania sieci to bym znalazł, ale z taką się nie spotkałem.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Z doswiadczenia moge polecic anglojezyczne ksiazki Cisco - np. do szkolen CCNA/CCNP choc przy CCNP zasady teoretycznie powinny juz byc dla czytelnika znane. Anglojezyczne dlatego, ze polskie tlumaczenia czesto maja sie nijak do oryginalu z Cisco Press. Ksiazki sa lekko przesiakniete podejsciem "Cisco way" (ktore moge polecic ) ale teoria jest w nich bardzo dobrze wylozona i skorzystac moze nawet osoba nie majaca w zamiarze korzystania z rozwiazan technologicznych Cisco.
Pozdrawiam,
Krzysiek
Pozdrawiam,
Krzysiek
-
- Rhetor
Jak i przedmówca, kurs CCNA od Cisco. Bardzo solidne podstawy działania sieci, protokołów, mediów transmisyjnych. Napisane prostym językiem, łatwo zrozumieć.
Jeśli potrzebujesz to do napisania jakiejś pracy inż/mgr to nie baw się w angielskie, nie potrzebne Ci to. wersja angielska przydaje się tylko do przygotowania do egzaminu
Jeśli potrzebujesz to do napisania jakiejś pracy inż/mgr to nie baw się w angielskie, nie potrzebne Ci to. wersja angielska przydaje się tylko do przygotowania do egzaminu
Wysłane z mojej budki telefonicznej