Napisze jeszcze raz moze teraz bedzie wiadomo o co mi chodzi.
Mam możliwość kupienia konsoli za małą kasę, jednak jest ona przerobiona, i nie wiem czy zbanowana na Xbox LIVE. Ktoś ma pojęcie czy warto takową kupować?
Bo troche strach mimo wszystko wydać troche kasy na coś co nie jest pełnoprawnym produktem.
Bo brak gwarancji producenta też jest wielkim minusem.
Czy nie lepiej jednak dorzucić trochę kasy i kupić normalną konsolę ?
Z tego co czytam to xboxy sa dosc awaryjne ? ktos moze cos wiecej powiedziec ?
X-box 360
Dopiero jutro będe miał ja w domu do sprawdzenia do podłącze sobię, ale co w sytuacji gdy nie ma live. Bo granie offline chyba szybko przy dzisiejszych czasach sie znudzi ;/
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
To zależy. Dowiedz się, która przeróbka jest w konsoli i z kiedy jest konsola. Najnowsze przeróbki LT 3.0 nie są wykrywane przez live jako konsole przerabiane i na teraźniejszą chwilę można na nich grać przez Live. Jak na razie nie słyszałem o banie na najnowszej przeróbce.Beaver pisze:Mam możliwość kupienia konsoli za małą kasę, jednak jest ona przerobiona, i nie wiem czy zbanowana na Xbox LIVE. Ktoś ma pojęcie czy warto takową kupować?
Wszystko zależy ile to jest to troszkęBeaver pisze:Czy nie lepiej jednak dorzucić trochę kasy i kupić normalną konsolę ?
Jak nie jest na najnowszym dashboardzie i na najnowszej przeróbce to od razu dostanie bana po podłączeniu do Live Więc jeśli nie była to będzieGoscinny pisze:Od razu wyjdzie, czy konsola działa i nie jest zablokowana.
Najstarsze konsole, z początków produkcji były awaryjne. Padało w nich chłodzenie przez co konsola się przegrzewała. W nowszych konsolach(konsolach typu slim) ten problem nie występuje. Dlatego też pytanie co to za konsola i z którego roku i z którą przeróbką Wtedy będzie można coś więcej powiedzieć.Beaver pisze:Z tego co czytam to xboxy sa dosc awaryjne ? ktos moze cos wiecej powiedziec ?
No to powiem szczerze, że nie za dobrze. Falcon był bardziej podatny na awarie w postaci RROD. Nie była to reguła, ale dużo częściej się to zdarzało. Jednak w 2009 problem ten był już chyba wyeliminowany. Jednak zawsze może się zdarzyć.
Dowiedz się jeszcze, który numer i jaka nazwa jest przeróbki tej konsoli. Bo może się zdarzyć tak, że najnowsze gry z kopii zapasowych nie pójdą.
Dowiedz się jeszcze, który numer i jaka nazwa jest przeróbki tej konsoli. Bo może się zdarzyć tak, że najnowsze gry z kopii zapasowych nie pójdą.