Pojawił się dzisiaj problem z Onetem na moim kompie (Mozilla).
Zaczyna się otwierać a po chwili ciemność a może jasność widzę a na pasku Oczekiwanie na a.visualrevenue.com
Na IE wszystko chodzi.
O co więc chodzi z Mozillą?
PS
Chyba problem pokonałem. Blokowałem w ciągu dnia reklamy na ABP i coś się przeniosło na stronę główną. Odblokowałem i teraz problemu nie ma.
Ki diabeł zamieszał na Onecie!
Ki diabe³ zamiesza³ na Onecie!
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
Najbardziej przypadła mi do gustu prognoza pogody: Tarnów teraz 17 stopni
Mnie Onety i inne takie jako strony domowe niezmiernie irytują; fałszywe tytuły newsów obliczone na kliknięcia skuszonych tym tytułem internautów, żonglowanie newsami w różnych miejscach portalu za każdym razem jako nowościami (nawet po wielu miesiącach), całe stado komentujących troglodytów, itd. Znacznie lepiej sprawdza się - niestety już nie tak długo - iGoogle, zostają alternatywy typu netvibes.
Mnie Onety i inne takie jako strony domowe niezmiernie irytują; fałszywe tytuły newsów obliczone na kliknięcia skuszonych tym tytułem internautów, żonglowanie newsami w różnych miejscach portalu za każdym razem jako nowościami (nawet po wielu miesiącach), całe stado komentujących troglodytów, itd. Znacznie lepiej sprawdza się - niestety już nie tak długo - iGoogle, zostają alternatywy typu netvibes.
I dalej w dziale Wiadomości i innych mamy mocno wqur... "kutasik" z fejsa - na głównej stronie go nie ma - jakiś postęp jest. Jeszcze tylko z pozostalych usuną go i MOŻE będe tam zaglądał.
Ja piszę grzeczny EMail z proźbą o danie możliwości prnamentnego zamykania wystającech "kutasików" ze społecznościowym shitem - jak nie dostaję odpowiedzi to przestaję odwidzać stroną. W śród znajomych też agituję przeciw i polecam przyjaźniejsza konkurencję.
Na dzić onet.pl dla mnie to dziadostwo i nie zglądam tam - na mój list nikt nie odpowiedział.
Ja piszę grzeczny EMail z proźbą o danie możliwości prnamentnego zamykania wystającech "kutasików" ze społecznościowym shitem - jak nie dostaję odpowiedzi to przestaję odwidzać stroną. W śród znajomych też agituję przeciw i polecam przyjaźniejsza konkurencję.
Na dzić onet.pl dla mnie to dziadostwo i nie zglądam tam - na mój list nikt nie odpowiedział.
9000 ml A Rh-
Ja pier*** Chłopie!!!
Jeśli natomiast piszesz takie emaile jak ten tekst powyżej to ja się nie dziwię, że nie dostajesz odpowiedzi. Tego się przeczytać nie da...
Ravir pisze:W śród
Ravir pisze:odwidzać
Ravir pisze:prnamentnego
.... Już w innym temacie napisałem Ci coś na temat tych emaili do administratorów for itp. Oni mają gdzieś głos kogoś kto powie, że nie będzie odwiedzać ich strony bo mu z boku coś wyskakuje...Ravir pisze:proźbą
Jeśli natomiast piszesz takie emaile jak ten tekst powyżej to ja się nie dziwię, że nie dostajesz odpowiedzi. Tego się przeczytać nie da...
Mnie to też niesamowicie irytuje od jakiegoś czasu. Wystarczy tytuł zakończyć pytajnikiem żeby w świetle prawa napisać każdą bzdurę. No ale po kliknięciu w takiego chwytliwego niusa, ładuje się podstrona onetu z artykułem, a wraz z nią kolejne banery, za wyświetlanie których fajna kaska idzie... Czas przerzucić się na tekstowe przeglądarki.Roberto pisze: Mnie Onety i inne takie jako strony domowe niezmiernie irytują; fałszywe tytuły newsów obliczone na kliknięcia skuszonych tym tytułem internautów, żonglowanie newsami w różnych miejscach portalu za każdym razem jako nowościami (nawet po wielu miesiącach), całe stado komentujących troglodytów, itd. Znacznie lepiej sprawdza się - niestety już nie tak długo - iGoogle, zostają alternatywy typu netvibes.