Jakiś pomysł co zrobić z nagrywarką, która sama się otwiera lub zaczyna wirować bez płyty i żadnego znanego mi powodu?
Czy jest sens ją otwierać i czyścić samemu? Czy to ma taką samą budowę jak zwykły czytnik CD-ROM? (nigdy nie rozkręcałem nagrywarki)
Nagrywarka z duszą?
Mi tez sie sama otwierała... krecila bez plyty itd.. Oddalem do serwisu i mam nowa.
Budowa taka sama, ale z tego co sie wtedy dowiedzialem nie ma sensu naprawiac bo nie naprawisz ;p Ja nawet tasmy wymienialem z nadzieja ze to one dodaja napędowi duszy
Budowa taka sama, ale z tego co sie wtedy dowiedzialem nie ma sensu naprawiac bo nie naprawisz ;p Ja nawet tasmy wymienialem z nadzieja ze to one dodaja napędowi duszy
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
-
- Obywatel
Napęd Samsunga standardowo pada. Miałem 4 sztuki przez ok. 5 lat i wszystkie wymieniane na gwarancji. Jeden był rekordzistą i na drugim nagrywaniu przepalił płytę i się zepsuł. W ostatnim z moich Samsungów padł bufor ok. miesiąca po końcu gwarancji. Wtedy kupiłem LiteOna i póki co działa ponad rok bez problemów.