Co się stało z forum.tarnow.pl?
-
Autor tematu - Rhetor
Co się sta³o z forum.tarnow.pl?
Wie ktoś coś na ten temat?
Pisałem w tej sprawie do Viki ale nie odpisała mi.
Tzn, co się stało to wiem, ale czemu nie działa po tak długim czasie?
Pisałem w tej sprawie do Viki ale nie odpisała mi.
Tzn, co się stało to wiem, ale czemu nie działa po tak długim czasie?
-
Autor tematu - Rhetor
Ano 3 miesiąc leci, szkoda bo tamto forum miało jednak wyrobioną renomę, ja mogę tamtą domenę przejąć i postawić na nowo, nie widzę problemu, chyba że są inne plany...
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
Autor tematu - Rhetor
Wszystko można Rafale, no... prawie wszystko
-
Autor tematu - Rhetor
Goscinny, przyzwyczajenie
Nie, nie,nie i nie mi sie cholernie bardziej podoba jakos to forum niz tamto. I nie zalezy mi na starym forum tylko chodzi mi o sam adres strony. Ale jesli nawet nie bedzie to nie ma sprawy to tez sie przyjmie
Łukaszu i teraz tysiace osob wie jak mam na imie
Edit:
Dokładnie dla mnie tamto forum nie ma znaczenia jest fajnie tutaj i mi sie podoba. Tylko zastanawialem sie czy da sie przejac domene aby adres strony był i agora.tarnow.pl i forum.tarnow.pl
a to ze napisalem ze szkoda by bylo tracic znow forum chodzilo im o to ze jesli znow otworzyli by forum.tarnow.pl to zal tracic to forum i te posty które są juz tutaj napisane.
Łukaszu i teraz tysiace osob wie jak mam na imie
Edit:
Dokładnie dla mnie tamto forum nie ma znaczenia jest fajnie tutaj i mi sie podoba. Tylko zastanawialem sie czy da sie przejac domene aby adres strony był i agora.tarnow.pl i forum.tarnow.pl
a to ze napisalem ze szkoda by bylo tracic znow forum chodzilo im o to ze jesli znow otworzyli by forum.tarnow.pl to zal tracic to forum i te posty które są juz tutaj napisane.
-
Autor tematu - Rhetor
Bo ten silnik jest lepsiejszy niż tamten, przynajmniej jak dla mnie, a jeszcze jak Przemo trójkę przerobi... ręka noga mózg na ścianie.
Domenę się da podlinkować, tylko że ten silnik obsługuje jedną domenę i mogło by to działać na zasadzie wchodzisz na taki link a serwer przepisuje adres na ten i wsio.
Domenę się da podlinkować, tylko że ten silnik obsługuje jedną domenę i mogło by to działać na zasadzie wchodzisz na taki link a serwer przepisuje adres na ten i wsio.
-
- Rhetor
- Kontakt:
Nie wiem ja się jakoś nie mogę przyzwyczaić Tamto forum było hmmm jakieś takie "inne" nieszablonowe, ciężko mi powiedzieć co takiego w nim mi bardziej odpowiadało ...
Chociażby możliwość sprawdzenia sobie postów z ostatnich 24h była fajna i z 48h i 72h
Kolorystyka i układ tamtego forum... jak dla mnie był bardziej przystępny
Ale jak to mówią najważniejsi są ludzie, więc pewnie i to forum się przyjmie, ale jak już gdzieś pisałem marzyłoby mi się aby tarnowskie fora połączyły się w jedno :)pod starym adresem www.forum.tarnow.pl :-) żeby był dział INWESTYCJE, żeby był dział STUDENCI, dział ROWERZYŚCI, oraz dział AGORA jako ten ogólny :-) tarnowski ...
Ktoś kto doprowadzi do takiej fuzji ma u mnie butelkę whiskey :-) (dot. osób pełnoletnich:P)
Chociażby możliwość sprawdzenia sobie postów z ostatnich 24h była fajna i z 48h i 72h
Kolorystyka i układ tamtego forum... jak dla mnie był bardziej przystępny
Ale jak to mówią najważniejsi są ludzie, więc pewnie i to forum się przyjmie, ale jak już gdzieś pisałem marzyłoby mi się aby tarnowskie fora połączyły się w jedno :)pod starym adresem www.forum.tarnow.pl :-) żeby był dział INWESTYCJE, żeby był dział STUDENCI, dział ROWERZYŚCI, oraz dział AGORA jako ten ogólny :-) tarnowski ...
Ktoś kto doprowadzi do takiej fuzji ma u mnie butelkę whiskey :-) (dot. osób pełnoletnich:P)
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
Autor tematu - Rhetor
W sensie że co by tam miało być?
Bo ja, np. nie rozumiem
Bo ja, np. nie rozumiem
A kiedy to ma nastąpić?LordRuthwen pisze:jeszcze jak Przemo trójkę przerobi... ręka noga mózg na ścianie.
http://www.forum.uniatarnow.net - forum tarnowskiego żużla, zapraszam.