World of Tanks
Re: World of Tanks
Jest jakaś możliwość przeniesienia konta z serwera NA na EU? Jak zaczynałem granie w WoWp był tylko NA i tam mam konto, a pasuje się przenieść na EU.
Jak legenda głosi podobno komuś tam po rzewnych mailach do wsparcia technicznego okazjonalnie przenieśli. Ale jak na mój gust raczej realnych szans na to nie ma. W każdym razie nie da się tego zrobić bezproblemowo i prościej zacząć od nowa na EU.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
No to samolotami będę latać na NA, a statkami pływać na EU - trudno.
ps: statki rządzą Co prawda dopiero zacząłem, ale jest moc - jak jeszcze dorobią załogi to będzie miodzio
ps: statki rządzą Co prawda dopiero zacząłem, ale jest moc - jak jeszcze dorobią załogi to będzie miodzio
-
- Rhetor
archeologia włączona
gra ktoś jeszcze?
gra ktoś jeszcze?
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
jak wam sie gra w 9.18 ? mnie akurat bardzo wkurzają te ogłuszenia ... co chwile arta naparza z nieba . ale nowy MM jest zarabisty
Ja gram obecnie częściej niż kiedykolwiek ze względu na te losowania , pozatym moje ulubione lajty 8 tieru teraz 9 tieru wymiatają i wyniki po 3-4k na bitwe są normą . Aha i dobra arta to zniszczona arta Pozdrawiam czołgistów.
Uważam, że obecnie gra schodzi na psy. Zmiany jakie poczynili w ostatnim okresie:
- zniszczyli przyjemność gry artylerią
- dodali lighty które są bardzo słabe i nieprzydatne w klanówkach
- dodali OP premium tanki które są mocniejsze od odpowiedników w drzewkach.
Kiepsko to widzę.
- zniszczyli przyjemność gry artylerią
- dodali lighty które są bardzo słabe i nieprzydatne w klanówkach
- dodali OP premium tanki które są mocniejsze od odpowiedników w drzewkach.
Kiepsko to widzę.
-
- Rhetor
Ok, to jeśli ktoś jeszcze w to gra, to wyszła wersja 1.0, zmian jest dużo, zauważalne są przede wszystkim szybsze i płynnijesze działanie +_ zdecydowanie ładniejszy wygląd bez ścinek na słabszym kompie (6 letni laptop na i3 ze zintegrowaną grafiką), a na porządnym piecu i max detalach... co cóż, miodnie to teraz wygląda. Mapy całkowicie przerobione pod HD też wydają się dużo lepsze.
Heh, właśnie z tej okazji odpaliłem. Gra działa faktycznie płynnie ale u mnie zauważalnie dłużej się wgrywa a na początku każdej bitwy mam około 10 sekundową ścinkę. Spróbuję zainstalować od nowa i zobaczę czy to coś da.
No i chyba zapomniałem jak w to się gra bo dostaję w tyłek niemiłosiernie
No i chyba zapomniałem jak w to się gra bo dostaję w tyłek niemiłosiernie
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Rhetor
Jeśli długo nie grałeś to cą bardzo duże zmiany w mechanice obrażeń i samej fizyce (w tym w zachowaniu pocisków). Mi działa nawet szybciej, do tej pory bitwa wczytywała mi się już po rozpoczęciu a teraz widzę jakieś 20 sekund odliczania. Jednak by być sprawiedliwym to czasem po rozpoczęciu bitwy widzę tylko jeden czołg bo tekstury reszty jeszcze się ni wczytały i doczytuje je stopniowo
Zmiany w mechanice kojarzę, bo od czasu do czasu odpalałem grę, na tyle jednak rzadko, że chyba wyszedłem w wprawy. Z tym wczytywaniem to dziwna sprawa bo grałem chwilę na testowym i tam było ok. Ale to był świeżo zainstalowany klient. Spróbuję zdefragmentować dysk a jak to nie pomoże to zainstaluję od nowa. A gra faktycznie wygląda ładnie.
Dysk SSD w przypadku gier to podstawa. Jak nie posiadasz dysku SSD to radziłbym kupić.