Laptop

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.

Ravir
Rhetor

Post autor: Ravir »

Będę złośliwy : zacząć uzywać Operę. Bo bez wtyczek ma to co FF z wtyczkami. Mówię o tym co normalnym ludziom jest potrzebne - a nie o wodotryskach. :mrgreen:
9000 ml A Rh-

Awatar użytkownika

huziu
Archont

Post autor: huziu »

A ja właśnie jakiś czas temu przestawiłem się z Opery która dość spory kawał czasu była u mnie jako "główna" przeglądarka, na FF. Nie twierdzę że Opera jest zła, bo wręcz przeciwnie, ale wiele stron na niej się "kaszaniło", zwłaszcza tych gdzie było dużo JS. EOT

Awatar użytkownika

rzuf
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: rzuf »

To polecam wypróbować najnowszą operę.

halford
Rhetor

Post autor: halford »

Niestety nie ma przeglądarki idealnej. Ja używam na codzień FF ale mam też zainstalowaną Opere I IE. Niestety każda ma jakieś ale i czasem trzeba skorzystać z alternatywy. Nie mówiąc już o tym, że cześć stron działa tylko pod IE.

Awatar użytkownika

huziu
Archont

Post autor: huziu »

IE od wersji 7 nie jest taka zła i dość sporo dogoniła konkurencję. Co do Opery oraz FF po drobnej personalizacji z małymi wyjątkami są porównywalne i bez zbędnej polemiki to kwestia bardziej przyzwyczajenia, chociaż powiedziałbym że lepszą od nich jest Safari, jednak jakoś nie mogę się do niej przekonać. Jak dla mnie totalnym niewypałem jest mocno promowane przez google i narzucające się w niektórych instalatorach programów Google Chrome.

faleQ
Archont
Kontakt:

Post autor: faleQ »

Jak dla mnie, to Opera jest najlepsza. Fakt jest jeszcze mnóstwo stron, które się nie otwierają w niej dobrze, zazwyczaj tylko IE, ale można jej ustawić 5 kliknięciami jak się ma przedstawiać na danej stronie. No i Opera Link. Bez tego już się obejść nie mogę ;) Włączone na kompie i w komórce.

ODPOWIEDZ