Internet - jaki polecacie
Re: Internet - jaki polecacie
A ja tęsknię za ZETO ....
w mojej aktualnej lokalizacji dno miało logo korporacji reklamowanej przez rodzinkę Wilczaków/Brodzików i miało działać jako LTE - ale nie działało ....
obecnie z pomarańczowymi związałem się niejako z konieczności - ale przynajmniej stabilne łącze mam (jestem w zasięgu opcji - do 80Mb/s)
w mojej aktualnej lokalizacji dno miało logo korporacji reklamowanej przez rodzinkę Wilczaków/Brodzików i miało działać jako LTE - ale nie działało ....
obecnie z pomarańczowymi związałem się niejako z konieczności - ale przynajmniej stabilne łącze mam (jestem w zasięgu opcji - do 80Mb/s)
"Pan Jan z Suwalszczyzny idąc na polowanie przez pomyłkę zabrał papierosy syna - do południa upolował: niebieskiego kangura, jednorożca i dwa smoki..."
-
- Rhetor
Ktoś się orientuje - bloki przy ul. Abpa Ablewicza w Tarnowie - czy jest tam obecne ZETO?
-
- Rhetor
Tak.
A przynajmniej do 2014 w każdym z tych bloków.
A przynajmniej do 2014 w każdym z tych bloków.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Tak, już dawno jest ...
Panowie jak tam się ma przejęcie MM przez UPC? Doszło do skutku, czy może wynikły jakieś komplikacje i będziemy skazani na Multimedie? Nie to żebym narzekał, internet działa jak działał za IS Nic nie zepsuli, ale też nic nie robią by było lepiej. No może BOK zepsuli, kiedyś pracowali tam mega pomocni ludzie, dostępni 24h, dziś dodzwonić się to koszmar Może w UPC by coś w tej kwestii lepiej było
Zasadnicze pytanie jest takie, czy po przejęciu przez UPC w dalszym ciągu będą obowiązywały dawne umowy z zachowaniem cen i parametrów technicznych, bo obecna oferta UPC wypada blado (głównie upload) w porównaniu z tym co mamy obecnie. Mówię tutaj za dawnych klientów Zicomu, obecnie MM.
A ja się chciałem zapytać czy są jakiś lepsze routery WIFI które nie spowalniają transmisji ?
LA ARTE
-
- Rhetor
Na tą chwilę w bloku to chyba tylko 5GHz
Potwierdzam, u mnie przeskok z dawnej technologii 2.4 GHz na 5GHz był mocno odczuwalny, to faktycznie jedyna realna możliwość na dzień dzisiejszy, z tym że ja sporo czasu spędzam przy strzelankach on-line, gdzie nawet mały lag jest wyczuwalny.
Witam,
Czy orientuje się ktoś czy na os. Nauczycielskim jest szansa na światłowód?
Wiem, że Info-Net i Faith-Net mają tam tylko radiówkę.
Czy orientuje się ktoś czy na os. Nauczycielskim jest szansa na światłowód?
Wiem, że Info-Net i Faith-Net mają tam tylko radiówkę.
Korzysta ktoś ze światłowodu PRO4NET albo Faith-Net ? Jakieś opinie? Polecacie, odradzacie ?
hej mam pytanie do użytkowników neta z ZETO, czy u was też od dłuższego czasu jest wielkie problem z internetem? co chwile znika na krótką chwilę, przerywa połączenie, słabo chodzi?, i czy tylko na osiedlu zielonym jest ten problem czy w innych częściach miasta również pojawia się taki problem, mam takie wrażenie że internet ZETO stanął w miejscu i się nie rozwija podczas gdy inne firmy idą grubo do przodu?
-
- Rhetor
Mam czasami takie wrażenie, że zrywa na moment, ale to raczej sporadyczne zdarzenia.
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.
-
- Rhetor
Nie widzę tego problemu - światełko w Skrzyszowie.
Korzystam regularnie wieczorkiem - nonsola, Netflixy, WoT + stronki i poczta.
Korzystam regularnie wieczorkiem - nonsola, Netflixy, WoT + stronki i poczta.
no w moim przypadku jest to takie sporadyczne zdarzenia że zanim wysłał mi się post z pytaniem do was odświeżałem 3x agorę bo nie było połączenia..., a teraz już całkiem padł internet i pisze mi że połączenia ograniczone, niestety od kilku miesięcy jest to standardowe w zeto zwłaszcza w godzinach takich jak dzisiaj