World of Tanks
-
- Rhetor
Widzieliście działo Karl?
Jest po prostu piękne
Jest po prostu piękne
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
marcysiek pisze:
gdyby tak kiedyś zrobili w Tarnowie... lub chociaż Kraków
Do tego potrzeba infrastruktury i starań ze strony władz miasta aby coś takiego przyciągnąć Nawet jeżeli mielibyśmy to pierwsze to podejrzewam, że jeżeli chodzi o władzę to większość po usłyszeniu skrótu MMO pomyślała by, że się ich obraża. Obawiam się nawet, że gdyby ktoś nawet wyszedł do nich z taką propozycją odmówili by ze względu na "prestiż". Niestety nie ta mentalność.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Rhetor
Chi Nu Kai - porównywaliśmy sobie to kiedyś z kumplem, ja miałem Chi Nu wymaksowanego, on Kai... Cóż, nie wypadł dobrze:P
Wolny, słabsze działo i do tego wolniejsze, pancerz ten sam.
Wolny, słabsze działo i do tego wolniejsze, pancerz ten sam.
-
- Rhetor
Zmieńcie hasło, dostaniecie 300 golda
-
- Rhetor
Generalnie mody wywaliło a te co były wczoraj nie nadawały się do niczego.
Musze sprawdzić bo T7 Combat Car i VIC dostały boofa
Musze sprawdzić bo T7 Combat Car i VIC dostały boofa
Nowa grafika jakoś nie jest znacznie lepsza od starej a spadki FPS znacznie się zwiększyły. Jak sobie jadę po pustej przestrzeni mam 50 FPS jak się zaczyna ostre strzelanie spada nawet do 18FPS. I to niezależnie od ustawień graficznych. Jak zwykle w przypadku gier WG optymalizacja leży i nawet kwiczeć nie ma siły.
Stawiam, że patch 9.1 będzie przeznaczony na poprawienie tego co skopali w 9.0.
Stawiam, że patch 9.1 będzie przeznaczony na poprawienie tego co skopali w 9.0.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
Nowy tryb "bitwy historyczne" całkiem fajny, ale mega trudny dla wszystkiego co nie Niemieckie. Ja niestety łapię się tylko na "Bitwę o Ardeny" wrażenia:
Jest MEGA TRUDNO, ale jak się zagra taktycznie to jest szansa na wygranie Jankesami. Kwestia by nie rushować, wystawić czujki i kampić. Hellcaty zostały osłabione nad czym ubolewam, ale nawet 75mm działkiem idzie przebić T2 z boku raz na cztery strzały
Tygrys 2 w końcu nabiera znaczenia (jest niczym raid boss w mmorpg) , takich hellcatów to potrzeba co najmniej 3 by go zabić; jeden podświetla a dwóch wali z boku.
Wygrana takimi piździkami cieszy niesamowicie Martwi natomiast, że tak dużo kretynów gra w WoT, co myślą, że wolf packiem hellcatów wygrają bitwę, a kończy się sromotną porażką.
Jest MEGA TRUDNO, ale jak się zagra taktycznie to jest szansa na wygranie Jankesami. Kwestia by nie rushować, wystawić czujki i kampić. Hellcaty zostały osłabione nad czym ubolewam, ale nawet 75mm działkiem idzie przebić T2 z boku raz na cztery strzały
Tygrys 2 w końcu nabiera znaczenia (jest niczym raid boss w mmorpg) , takich hellcatów to potrzeba co najmniej 3 by go zabić; jeden podświetla a dwóch wali z boku.
Wygrana takimi piździkami cieszy niesamowicie Martwi natomiast, że tak dużo kretynów gra w WoT, co myślą, że wolf packiem hellcatów wygrają bitwę, a kończy się sromotną porażką.
-
- Rhetor
Ja tam nie mam problemu, mam Shermana Firefly i wczoraj na solo rozwaliłem w historykach właśnie KT i jeszcze do tego jagdpanther kawałek dalej.
Ludzie się rzucili na niemcow, ciężko nimi do bitwy dołączyć, amerykańcami jest łatwiej, są szybsze, zwrotniejsze i szybciej strzelają
Ludzie się rzucili na niemcow, ciężko nimi do bitwy dołączyć, amerykańcami jest łatwiej, są szybsze, zwrotniejsze i szybciej strzelają
-
- Rhetor
No właśnie dlatego odpuściłem niemieckie
A teraz zagadka: na minimalnych detalach się tnie, jak zwiększę na maksymalne to mam 40 klatek ciągle - o co chodzi? GeForce 9600
A teraz zagadka: na minimalnych detalach się tnie, jak zwiększę na maksymalne to mam 40 klatek ciągle - o co chodzi? GeForce 9600
A ja właśnie gram w betę WT Ground Forces. Czy jest lepsze czy gorsze od WOTa nie potrafię stwierdzić - po prostu jest inne, całkowicie różni się podejściem do rozgrywki. WOTa z rynku nie zmiecie ale z pewnością nawiążą równorzędną walkę. Jedyne co mnie wkurza to system wykrywania wroga. Po kilku bitwach od wypatrywania wrogich czołgów wśród zarośli bolą mnie oczy.