World of Tanks
http://worldoftanks.eu/news/5018-happy- ... as-day-pl/
A ten już wykorzystałeś?? (ważny jeszcze dzisiaj i jutro)
Jak sprzedasz te przedmioty, które przydają się tylko na klanówki to 300k do przodu jesteś.
Zresztą 200k to chyba nie problem - 10 bitew kw1 lub francuskim bdr i tyle do przodu jesteś.
A ten już wykorzystałeś?? (ważny jeszcze dzisiaj i jutro)
Jak sprzedasz te przedmioty, które przydają się tylko na klanówki to 300k do przodu jesteś.
Zresztą 200k to chyba nie problem - 10 bitew kw1 lub francuskim bdr i tyle do przodu jesteś.
-
- Rhetor
W tamten weekend robiłem walentynką po 40-50k na bitwę
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
Wg mnie niszczarki wymiatają
Winter pisze:No niestety ostatnio mi nie idzie Ale poproszę o poradę, co lepsze Su-100 czy T-34-85 ?
Ciężko porównać jedno to TDek drugie med. Zależy czym Ci się gra lepiej.
Jeżeli jednak jest to Ci obojętne (mi np TDeki słabo leżą) to bardziej perspektywiczne jest SU-100. Odkrywając je masz dostęp do dwóch lini TDeków z których jedna na pewno jest bardzo dobra. SU-152 z BL 10 jest bardzo groźnym przeciwnikiem ale i ISU-152 jest niezły. Co do drugiej lini ruskich TD nie wiem jak się sprawdza.
Natomiast idąc w t-34-85 zanim dojdziesz do bardzo dobrego T-54 będziesz musiał męczyć się z t-43 i t44. Które są jednymi ze słabszych czołgów na swoim tierze.
-
- Rhetor
defekator, dla SU nie ma BL-ki , pojawia się dopiero w ISU, którym się obecnie bawię, to działo to potęga
Pierwsza bitwa, pierwszy strzał, KW5 poszedł... na strzała
W zasadzie w co nie strzelasz to wchodzi, bardzo rzadko rykoszetuje. Jednak wkurzają mnie krytyki za 0, kiedyś 5 strzałów pod rząd miałem trafienia krytyczne za 0, te 5 strzałów powinno te dwa czołgi zjechać do zera, a tymczasem to one mnie rozwaliły
Pierwsza bitwa, pierwszy strzał, KW5 poszedł... na strzała
W zasadzie w co nie strzelasz to wchodzi, bardzo rzadko rykoszetuje. Jednak wkurzają mnie krytyki za 0, kiedyś 5 strzałów pod rząd miałem trafienia krytyczne za 0, te 5 strzałów powinno te dwa czołgi zjechać do zera, a tymczasem to one mnie rozwaliły
Ostatnio zmieniony 10-12-2012, 18:40 przez LordRuthwen, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Rhetor
Winter, to poczekaj aż do BL-10 dojdziesz, dowiesz się co to są drogie pestki
Na ósmym tierze wychodzi się na zero, lub lekki plus. Natomiast na 9 i 10 raczej już się traci. Więc na lepsze zarobki nie licz.Winter pisze:No ale tam się wiecej zarabia, teraz 10k do przodu na razie jestem, wkurze się zaraz chyba i sprzedam te całe KV-3 bo to porażka z tym działem jest
Jak nie chcesz się martwić o kasę to musisz kupić jakiś czołg premium 7 lub 8 tieru (po nowym roku ma być znowu typ59 przez chwilę). W sumie kosztuje tyle co normalna gra w sklepie więc można przeboleć. Alternatywa to stugIII plus KW1 do zarabiania w garażu. Jedna bitwa 8 tierem i trzy bitwy 5 aby mieć za co jeździć na 8
Tak, oczywiście pomyliłem su z isu. Zawsze je mylęLordRuthwen pisze:defekator, dla SU nie ma BL-ki , pojawia się dopiero w ISU, którym się obecnie bawię, to działo to potęga
Ile sekund przeładowania ma BL-ka ??
-
- Rhetor
Z dosyłaczem i załogą na max mam strzał mniej więcej co 13-15 sekund z tego co pamiętam, ale sprawdzę dokładniej.
Ja na ISU byłem do tyłu póki nie zbadałem BL-ki, teraz jak chociaż jednego trafię to jestem na 0.
Ja na ISU byłem do tyłu póki nie zbadałem BL-ki, teraz jak chociaż jednego trafię to jestem na 0.
-
- Rhetor
Oj tam, narzekasz, KW-3 mi się podoba, można nim wyskoczyć na solo np na IS-3 czy coś podobnego.
Bywają bitwy że mam po 17 trafień zebranych a i tak je kończę z 3-4 fragami
On jest dobry, tylko trzeba się nauczyć nim ustawiać.
Działo ma wolne, ale rekompensuje to obrażeniami
Bywają bitwy że mam po 17 trafień zebranych a i tak je kończę z 3-4 fragami
On jest dobry, tylko trzeba się nauczyć nim ustawiać.
Działo ma wolne, ale rekompensuje to obrażeniami