Najlsolidniejszy sklep komputerowy jaki znam to Apollo na ulicy Kaczkowskiego.
Akurat sklep Bino zdecydowanie odradzam. Serwis jest w porządku, ale sklep to moim zdaniem spore ryzyko narażenia się na przykre problemy - to nie tylko moje doświadczenia, ale wielu znanych mi osób.
Sprzęt elektroniczny - gdzie tanio, gdzie drogo.
Re: Sprzęt elektroniczny - gdzie tanio, gdzie drogo.
A ja się naciąłem w Apollo, za to w Bino ani razu.
I tak można o każdym sklepie w mieście - niech sobie każdy wybierze ten, który mu pasuje.
I tak można o każdym sklepie w mieście - niech sobie każdy wybierze ten, który mu pasuje.
Twoja puenta jest totalnie chybiona, bo Frytek pytał o konkretne rekomendacje sklepów.Goscinny pisze:niech sobie każdy wybierze ten, który mu pasuje.
Po przeczytaniu zapytania miałem od razu pisać, że Bino, ale widzę, że inni mnie ubiegli.
W każdym razie, pisząc z jednego z kompów tam zakupionych, polecam zarówno sklep jak i serwis.
W każdym razie, pisząc z jednego z kompów tam zakupionych, polecam zarówno sklep jak i serwis.
Widzę że wiele się nie zmieniło w Tarnowie i kolejnego blaszaka zamówię w Bino.
Jest jeszcze TIM Computers na Garbarskiej.
cholera jestem nawiedzony !
kupilem sobie do malego pokoju telewizorek MANTA 1905 za 419 zl fajna sprawa
co do BINO to komp zdychal problemy z plyta Abit NF7 i zasilaczem dysk tez padl Seagate 40 GB grafika padla GeForce FX 5200 to byl rok 2004
wtedy jeszcze bylo rozwiazanie net z publicznym ip na windows xp bez routera
to byly ciezkie czasy
w 2012 podjalem decyzje ze jednak nowy komp to bedzie laptop
kupilem sobie do malego pokoju telewizorek MANTA 1905 za 419 zl fajna sprawa
co do BINO to komp zdychal problemy z plyta Abit NF7 i zasilaczem dysk tez padl Seagate 40 GB grafika padla GeForce FX 5200 to byl rok 2004
wtedy jeszcze bylo rozwiazanie net z publicznym ip na windows xp bez routera
to byly ciezkie czasy
w 2012 podjalem decyzje ze jednak nowy komp to bedzie laptop
LA ARTE
Dobrze, że przynajmniej zdajesz sobie z tego sprawę. Szkoda, że odświeżasz temat z przed pół roku nie wnosząc do niego nic...
I oczywiście tydzień urlopu nic Cię nie nauczył.
I oczywiście tydzień urlopu nic Cię nie nauczył.
Jaki zestaw słuchawkowy do telefonu polecacie?
cena przystępna ma być i wiadomo ma działać dobrze z moim samsungiem;)
cena przystępna ma być i wiadomo ma działać dobrze z moim samsungiem;)
...
-
- Rhetor
Chodzi ci o słuchawkę do samochodu czy zestaw, przez który można gadać i słuchać muzyki?
Jak to pierwsze to ja od lat nieodzownie używam słuchawek Nokii, długo trzymają i ładnie przenoszą dźwięk, a z 2 opcji ja mam słuchawki na BT, o takie: https://www.66audio.com/bts-pro" onclick="window.open(this.href);return false; i jestem z nich baaardzo zadowolony
Jak to pierwsze to ja od lat nieodzownie używam słuchawek Nokii, długo trzymają i ładnie przenoszą dźwięk, a z 2 opcji ja mam słuchawki na BT, o takie: https://www.66audio.com/bts-pro" onclick="window.open(this.href);return false; i jestem z nich baaardzo zadowolony
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD