Internet - jaki polecacie
Re: Internet - jaki polecacie
Wykonaliśmy od początku nową instalację światłowodową, zresztą jako pierwsi w Tarnowie dostarczamy w blokach światłowód do mieszkań.
http://www.tellion.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Internet z prędkością światła
BOK 14 6583000
BOK 14 6583000
-
- Rhetor
Pamiętam, że ZETO się z instalacją bawiło kilka dni (wiercenie na piętrach, instalacja, osłony). kiedy zdążyliście to zrobić?
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.
Wszystko zależy od dobrej organizacji oraz planów
BOK 14 6583000
BOK 14 6583000
-
- Rhetor
Przyglądnę się dzisiaj. Instalację macie na korytarzu, czy w tych przestrzeniach z licznikami?
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.
Proszę sprawdzić lokalizację na naszej stronie, gdyż obejmujemy zasięgiem konkretne bloki. Jednak sieć cały czas się rozwija i dochodzą nowe lokalizacje.
BOK 14 6583000
BOK 14 6583000
jestem klientem ZetoSA od 2001 roku
szkoda ze padlo Internet Solution
oprocz lacza z Zeto 100 Mbps mam jeszcze modem 3G do laptopa z sim orange free oraz mam smartphone z sim orange smart
oprocz lacza z Zeto 100 Mbps mam jeszcze modem 3G do laptopa z sim orange free oraz mam smartphone z sim orange smart
LA ARTE
-
- Rhetor
Szkoda jest wtedy jak krowa....krzychu pisze:
Sprzedaż IS to nie "padlo".
Ale nie masz "Zażółć gęślą jaźń".krzychu pisze:
A tutaj:
http://www.agora.tarnow.pl/viewtopic.ph ... ead#unread" onclick="window.open(this.href);return false;
doczekać się na Ciebie nie mogą.
Ja znałem z teściową...MST wónraT pisze:
Szkoda jest wtedy jak krowa....
maniak jeszcze chyba nie wie, że klikanie w takie linki daje efekt odwrotny do zamierzonego - strona leci na pysk, zamiast się wznosić ) Ale poczekamy jeszcze ze dwa dni, a potem ją wywalimy w kosmos. A Pan maniak na początek ma tydzień na lepsze przemyślenie strategii spamowania.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Korzysta już ktoś może z UPC i mógłby się wypowiedzieć na temat jakości usług, serwisu i wszystkiego co istotne?
Ja korzystam w Krakowie. Nie narzekam, ale w porównaniu do tego co mam w Tarnowie to tak jakbym się przesiadł z Ferrari na Malucha :/ Głównie chodzi mi upload. Czasem potrzebuję coś wysłać a wtedy idzie jak krew z nosa. Jak używam neta przez dwa lata to zdarzyły się może ze dwie przerwy. Jedna godzinna i jedna trwała przez wieczór i noc. Tak to nie narzekam.
-
- Obywatel
Ponowię pytanie, bo rozważam przesiadkę z MM...?BLAST pisze:Korzysta już ktoś może z UPC i mógłby się wypowiedzieć na temat jakości usług, serwisu i wszystkiego co istotne?
Wszystko byle nie multimedia, obsługa gorzej niż fatalna, podobnie jak przepustowość i ciągła awaryjność łączy.
-
- Metoikos
- Kontakt:
Potwierdzam zdanie kolegi @Versacz, cały dzień nie miałam internetu dzięki któremu wykonuję swoją pracę, zawaliłam terminy bo nikt mimo licznych telefonów nie raczył naprawić usterki...tyle ode mnie.Versacz pisze:Wszystko byle nie multimedia, obsługa gorzej niż fatalna, podobnie jak przepustowość i ciągła awaryjność łączy.
Moderator na Kobieco.pl