Tak, tak, o baterii wiem. Na wszelki wypadek już czarny scenariusz uruchamiam, żeby nie być później zaskoczonym.
W sumie Ravir dobrze mówisz... odtwarzacze MP3 to żadna nowość ani hit, a jednak za średnie Sony trzeba 300zł dać o.O
To zostaje mi iść palić opony o podwyżki dla nauczycieli i kupię i tablet i laptop
Tablety... co warto nabyć?
Odgrzebałem temat, bo mam pytanie do mądrzejszych ode mnie.
Pół roku temu kupiłem tablecik i przez ten czas był bardzo intensywnie użytkowany - ja i dzieci. W najlepszych okresach ładowany dwa razy dziennie. Obecnie bateria jest w stanie katastrofalnym. Po naładowaniu nawet godziny nie da się pograć.
Czy jest sens szukać kogoś kto założy nową baterię, czy koszt raczej będzie taki, żeby pomyśleć o nowym?
Pół roku temu kupiłem tablecik i przez ten czas był bardzo intensywnie użytkowany - ja i dzieci. W najlepszych okresach ładowany dwa razy dziennie. Obecnie bateria jest w stanie katastrofalnym. Po naładowaniu nawet godziny nie da się pograć.
Czy jest sens szukać kogoś kto założy nową baterię, czy koszt raczej będzie taki, żeby pomyśleć o nowym?
To jest ściągany z CHRL Freelander 7'
Bardzo fajny sprzęt z dual sim, no ale.... Bateria nie wytrzymała
http://tabletem.pl/opis/3541606/freelan ... u-gsm.html
Bardzo fajny sprzęt z dual sim, no ale.... Bateria nie wytrzymała
http://tabletem.pl/opis/3541606/freelan ... u-gsm.html
Ja też mam pytanie bo w sprzęcie komputeropodobnym jestem "lajkonikiem"
Chciałbym mojemu dziecięciu (3 lata) zakupić tablet. Głownie ma służyć jako odtwarzacz filmów w domu i samochodzie oraz do aplikacji typu angrybirds, pianino czy rysowanie.
Z racji wieku użytkownika nie chciałbym przepłacić, ale też nie chcę kupować badziewek dedykowanych dzieciom bo obejrzałem kilka i jakoś nie przemawiają do mnie te pstrokate obudowy, w których schowany jest mini wyświetlacz.
Chciałbym się zmieścić w kwocie do 400 zł stąd też mój dylemat bo nie wiem czego i jak szukać.
Ktoś może coś polecić?
Chciałbym mojemu dziecięciu (3 lata) zakupić tablet. Głownie ma służyć jako odtwarzacz filmów w domu i samochodzie oraz do aplikacji typu angrybirds, pianino czy rysowanie.
Z racji wieku użytkownika nie chciałbym przepłacić, ale też nie chcę kupować badziewek dedykowanych dzieciom bo obejrzałem kilka i jakoś nie przemawiają do mnie te pstrokate obudowy, w których schowany jest mini wyświetlacz.
Chciałbym się zmieścić w kwocie do 400 zł stąd też mój dylemat bo nie wiem czego i jak szukać.
Ktoś może coś polecić?
-
- Rhetor
Z doświadczenia widzę (też dziecko 4 lata), że 10 cali dla takiego dzieciaka to za ciężki... Dlatego lepiej 7 cali.... Co do firmy to już hulaj dusza... Ja osobiście bym pewnie 3 stówki dopłacił do nexusa, bo to jakość 100 razy lepsza niż cokolwiek za 400-500 złotych.... Niestety nie ma kamerki od strony zewnętrznej, ale poza tym wymiata.