Petycja do Google

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.
Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

Bywa, chcesz to polecę Ci lepszy system :)

Autor tematu
Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Marcin Zaród pisze:To znaczy nie da się jeszcze zarabiać na AdSense z Polski? (abstrahując od Androit Marketu - chodzi mi o zwykłe reklamy)
Zarabiać się da. Nie da się połączyć konta developera na android market z kontem adsense. Samo konto adsense działa dobrze, no chyba, że są takie wałki jak napisał Gościnny.

Marcin Zaród
Rhetor

Post autor: Marcin Zaród »

Ja też mogę prosić?

Autor tematu
Cubaza
Rhetor

No i się okazało, że cała "akcja" ze sprzedawaniem aplikacji przez Market jest jednym wielkim błędem programisty :D Na dziś dzień zniknęła możliwość sprzedawania aplikacji ;)

imlazy
Thesmothetai

Post autor: imlazy »

Na AdSense można zarabiać np. korzystając z adresu w innym kraju ( sam korzystam z adresu rozliczeniowego i konta bankowego w UK ).

Niestety nadal co dla niektórych usług adres w PL zamyka nam dostęp, a wystarczy taka drobnostka jak adres w UK, USA czy nawet DE i okazuje się, że można wszystko...
Im Lazy and I like it

Autor tematu
Cubaza
Rhetor

WRESZCIE :D
http://googlepolska.blogspot.com/2012/0 ... tnych.html
Potwierdzone przez google polska, teraz czekam na przelew weryfikacyjny i sprawdzimy czy na prawdę da się sprzedawać aplikacje :P

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

Cubaza, to zareklamuj się z towarem na forum.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

ODPOWIEDZ