World of Tanks
-
- Rhetor
Widzę, że więcej zapaleńców u nas
Gracie w plutonie? To dopiero sajgon jest.
Gracie w plutonie? To dopiero sajgon jest.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Od nazwy maila, karpiowydefekator pisze:PS jakiego masz nicka w grze ?
Na "Myszkę" się nie nastawiam, wystarczy mi coś mniejszego. Niszczyciela chyba odpuszczę. Jeśli mam siedzieć w krzakach to już wolę artylerię.
Na czym to polega, można tworzyć zamknięte, lokalne grupy?LordRuthwen pisze:Gracie w plutonie? To dopiero sajgon jest.
Boruta pisze:Na czym to polega, można tworzyć zamknięte, lokalne grupy?LordRuthwen pisze:Gracie w plutonie? To dopiero sajgon jest.
2 lub 3 osobowe (tutaj założyciel musi mieć konto premium) możesz grać wówczas razem w jednej bitwie i komunikować się przez czat głosowy (musisz tą opcję włączyć w opcjach). W nowym patchu wejdzie możliwość ograniczania poziomu w kompaniach - jeszcze fajniejsza sprawa bo obecnie bez IX lub X tieru do kompanii nie ma co wchodzić
-
- Rhetor
do 2 osób premium nie jest potrzebne, a czat głosowy robi robotę
-
- Rhetor
Heh, ostatnio mi ładnie wyszło moim rozpruwaczem (SU-100), 8 trupów zebrałem podczas jednej bitwy najlepsze jest to, że ostatnie 4 to byłem ostatni z mojej grupy na nich wszystkich.
Tak to ja mogę grać
Tak to ja mogę grać
Najwięcej udało mi się 7 ściągnąć. Ale ostatnio za pomocą m40/43 zniszczyłem 3 arty jednym strzałem. I to na ślepoLordRuthwen pisze:Heh, ostatnio mi ładnie wyszło moim rozpruwaczem (SU-100), 8 trupów zebrałem podczas jednej bitwy najlepsze jest to, że ostatnie 4 to byłem ostatni z mojej grupy na nich wszystkich.
Tak to ja mogę grać
Korzystałeś z tych kodów od Wargaming z niemieckiej stronki? 10 slotów na czołgi, 10 dni premium i prawie 2 mld kredytów za darmo piechotą nie chodzą
-
- Rhetor
Nie, gram uczciwie
Ale to jest uczciwe. Przecież te kody są od Wargaming a oni na nich korzystają. Ot taka promocja: pograj sobie trochę za darmo na koncie premium i pociesz się troszkę darmowymi bajerami, to może potem to konto premium wykupisz.LordRuthwen pisze:Nie, gram uczciwie
Jak by co:
http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-3 ... i-premium/ <-- ten jest jednorazowy, ale trzeba mieć konto na paypalu o przeczytać uważnie instrukcję, bo inaczej można wtopić na 14 euro
http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-3 ... n-premium/ <--- a ten można było wpisać 10 razy i nie ma żadnego ryzyka finansowego (za każdym razem sprzedając czołg) Admini przyznali, że to błąd, ale stwierdzają, że wykorzystanie kodu 10 razy nie łamie żadnego regulaminu. Najlepiej robić to przez skrzynkę o2 do której można przypisać wiele adresów. Tylko nie wiem czy nie zablokowali możliwości wielokrotnego wpisywania. Ale warto wpisać chociaż raz bo T 127 to świetny czołg. Taki mikro Maus w grach niskotierowych. A zabawa nim jest przednia.
PS, w poprzednim poście miały być oczywiście 2 mln a nie 2 mld
-
- Rhetor
Ciekawe
Dzięki.
Dzięki.
Niezły wynik. Rekord jaki widziałem w jednej bitwie to 11 maszyn zniszczonych Marderem IILordRuthwen pisze:Heh, ostatnio mi ładnie wyszło moim rozpruwaczem (SU-100), 8 trupów zebrałem podczas jednej bitwy najlepsze jest to, że ostatnie 4 to byłem ostatni z mojej grupy na nich wszystkich.
Tak to ja mogę grać
Dzięki za informację. Jednak nie udało mi się aktywować konta na ComputerBild, nie odesłali linka aktywującego. Może jeszcze spróbuję z innej skrzynki.defekator pisze:Korzystałeś z tych kodów od Wargaming z niemieckiej stronki? 10 slotów na czołgi, 10 dni premium i prawie 2 mld kredytów za darmo piechotą nie chodzą
-
- Rhetor
Marder dobra maszyna, nie lubiłem ich jak grałem AT-1, oj strasznie nie lubiłem
-
- Rhetor
Hetzer potrafi zaskoczyć, mnie w Su-85 zrykoszetował z 20 metrów