Era - znow problemy ?
-
- Rhetor
A mi dali taką, że bardziej opłaca mi się zerwać umowę wcześniej, zapłacić 150 zł kary i podpisać umowę właśnie w Play, niż zostać u nich.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Siec okolo 21 znow padla. Czy moge nie placic za rachunek za 2 dni jezeli nie dziala siec ?
Poprawka w domu 2 osoby w erze nie maja, jedna ma i dzwoni normalnie. WTF.
Poprawka w domu 2 osoby w erze nie maja, jedna ma i dzwoni normalnie. WTF.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Dafi porównałem i lepiej w Erze: Za około 120 zł mam 1050 minut, net 2,5 Gb/mc, 10 numerów za grosz, telefon HTC Desire Z za 19 zł (zniżka 150 zł za punkty). Oczywiście trzeba mocno negocjować rabat na abonament.
U mnie działa wszystko :/ Dwa dni temu kilka osób się nie mogło dodzwonić do mnie za pierwszym razem, wiem bo mi smsy przychodziły z taką informacją.
U mnie działa wszystko :/ Dwa dni temu kilka osób się nie mogło dodzwonić do mnie za pierwszym razem, wiem bo mi smsy przychodziły z taką informacją.
36 i 6:D jesli esemesujesz duzo to sie oplaca a tak to Play choc juz sie chyba skonczyl "okres ochronny" kiedy mieli bardzo konkurencyjne cenyAnna pisze:A z której sieci jesteście zadowoleni? Pytam o telefony na kartę. Bo simplus też mam i wcale nie jestem przekonana, że jest lepszy.
ona jest jak skórzany pasek- niby cienki, a w rękach nie rozerwiesz. A gdybyś się na nim powiesił to też wytrzyma/ A. Sapkowski/
Za 1 razem bylo odwrotnie. Na 3G działało a na GSM nie,Goscinny pisze:Beaver, sprawdź czy przypadkiem nie jest tak, że 3G nie działa a poczciwy, stary GSM chodzi. Kiedyś już tak mieli, że trzeba było 3G wyłączyć żeby zadzwonić.
Teraz bylo tak że raz łapało siec ale zrobiłem znów restart telefonu i już nie łapało sieci.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau