Naziemna telewizja cyfrowa w Tarnowie
-
- Archont
Koledzy mam pytanie bo szukam taniego tunera do TV LCD (niestety nie posiada DVB-T). Interesuje mnie sprzęt Wiwa HD100, wiecie w jakim sklepie mogę szukać takich sprzętów? Chyba, że ktoś z Was ma jakieś inne ciekawsze propozycje. To ma być tuner do pokoju dla dzieciaków najlepiej jakiś mały gabarytowo. Może wiecie gdzie jest jakiś sklep z dużym wyborem dekoderów?
Pzdr
Pzdr
-
- Archont
-
- Archont
-
- Archont
Mam kolejne pytanie w tym samym temacie. Gdzie kupię antenędo odbioru tejże telewizji?
Np. coś takiego:
Antena
Albo gdzie jest sklep z największym wyborem anten w Tarnowie? Pamiętam dawno temu takie mały sklepik na Brnerdyńskiej ale nie wiem jaki tam wybór no i czy on jeszcze istnieje.
Np. coś takiego:
Antena
Albo gdzie jest sklep z największym wyborem anten w Tarnowie? Pamiętam dawno temu takie mały sklepik na Brnerdyńskiej ale nie wiem jaki tam wybór no i czy on jeszcze istnieje.
Betatronic
Zygmunta Krasińskiego 40
33-101 Tarnów
Tam na pewno dostaniesz.
http://betatronic.pl/index.php?cPath=119_123
A tak jeszcze w temacie - ja na Westerplatte odbieram sygnał na na kawałku druta
Myślę, że w Tarnowie będzie odbierać na zwykłych rogach pokojowych.
Zygmunta Krasińskiego 40
33-101 Tarnów
Tam na pewno dostaniesz.
http://betatronic.pl/index.php?cPath=119_123
A tak jeszcze w temacie - ja na Westerplatte odbieram sygnał na na kawałku druta
Myślę, że w Tarnowie będzie odbierać na zwykłych rogach pokojowych.
pozdrawiam
petr
petr
Kiedyś sklep z antenami był na Goldhammer'a przy wylocie na Wałową. Na pewno antenę kupisz w Betatronicu na Krasińskiego lub elektronicznym na ul. Klasztornej. Antena wcale nie musi być dedykowana do DVB-T.
BIGer
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
Nadal jest.BIGer pisze:Kiedyś sklep z antenami był na Goldhammer'a przy wylocie na Wałową
Jeżeli mieszkasz w centrum wystarczy Ci kawałek druta, antenka kilkanaście cm, bo przy tej długości fali akurat nie potrzeba anten dużych rozmiarów. Możesz też skorzystać z jakiejś pokojowej anteny, ale bez wzmacniacza.
-
- Archont