Szybki Internet w Polsce

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

Autor tematu
LordRuthwen
Rhetor

Szybki Internet w Polsce

Post autor: LordRuthwen »

Jak kilka lat temu wrzuciłem podobnego screena to mnie zwymyślali warszawiaki i inne wielkomiejskie użytkowniki TP od oszustów ;) a takie transfery tutaj to norma była.
Proszę bardzo, z domu, sieć Zeto.
Da się? Da.
Obrazek

wadas
Prytan

Post autor: wadas »

To fakt, sieć internetowa i żużel to jedyne aspekty których zazdrościła nam polska. Pamiętam jaka kultura panowała na forach internetowych 10-12 lat temu, czy na IRC (szkoda, że ta forma rozmów odchodzi do lamusa) . Dziś wystarczy się wypowiedzieć nie pomyśli jakiegoś gimnazjalisty, a zostanie się zwymyślany od najgorszych :-/ .

Starzeje się, bo wolałem internet jaki był 10 lat temu; bez facebooka i miliardów użytkowników, ale też z ludźmi na poziomie :!:
Ostatnio zmieniony 04-01-2013, 14:10 przez wadas, łącznie zmieniany 1 raz.

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

wadas pisze:IRC (szkoda, że ta forma rozmów odchodzi do lamusa)
Czy odchodzi to nie wiem :) Ja utrzymuję dalej znajomości tylko i wyłącznie na IRC'u. I kanały na których siedzę mają się dość dobrze :)
Ale fakt. Dawniej kultura była o wiele wyższa niż teraz.

wadas
Prytan

Post autor: wadas »

Cubaza pisze:
wadas pisze:IRC (szkoda, że ta forma rozmów odchodzi do lamusa)
Czy odchodzi to nie wiem :) Ja utrzymuję dalej znajomości tylko i wyłącznie na IRC'u. I kanały na których siedzę mają się dość dobrze :)
Ale fakt. Dawniej kultura była o wiele wyższa niż teraz.
Stwierdzam to po kanałach typu #tarnow #szafa #jasna gdzie niekiedy przez tydzień nie ma jednej wiadomości. Kiedyś nawet bloki miały własne chaty, do dziś wspominam ekipę kanału #west5 czy tam #west7 (z wieżowca na westerplatte ) z która fajnie się rozmawiało, choć nigdy nasza znajomość nie wyszła poza internet.

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Fakt, w Tarnowie jest posucha jeśli chodzi o kanały i ludzi na nich. Jednak trzeba liczyć się z tym, że ludzie w tamtych czasach nie mieli innych komunikatorów. Pamiętam jak na informatyce w gimnazjum była walka to pierwszy zaloguje się na IRCU bo tylko jeden komp przepuszczało i jeden mógł być połączony :D To były czasy :)

ODPOWIEDZ