Pomoc przy budowie, prowadzeniu strony
Pomoc przy budowie, prowadzeniu strony
Witam, szukam chętnych osób do pomocy w budowie i prowadzeniu strony z ogłoszeniami. Werjsa beta znajduje się pod etarnow.info , strona z założenia jest projektem niekomercyjnym i nie planuję wprowadzania opłat za ogłoszenia. Zainteresowanych proszę o kontakt na: [email protected]
Mam jedną uwagę - Zlikwidujcie "kutasika" z lewej strony na dole - tego, który odpowiada za "przeskoczenie" na samą górę.
Chwała Wam, że nie Daliście kutasików ze społecznościowym syfem, ale czemu na Boga wstawiliście innego kutasika ?????
Po powiększeniu strony - a ja, oraz wiele osób muszę powiększać - tablety czy telewizor zamiast monitora tego wymaga - ów kutasik skutecznie zasłania treść i najnormalniej przeszkadza..
Po pierwsze, umieścić go na samym dole, w postaci "sztywnego" linku - lub ZLIKWIDOWAĆ. W 99.9% i tak szybciej jest nacisnąć PgUp lub co jest częściej spotykane - "zakręcić" Scroll'em na myszce. Zresztą większośc myszek ma przyciski powrotu.
Takie "latające" i wyskakujące kutasiki czy banerki są denerwujące i zupełnie nie potrzebne. Strona z nimi wygląda jak stary Polonez na gazie z dużym spojlerem, podświetleniem podwozia i napisem RACING - czysty Agro Tuning.
Chwała Wam, że nie Daliście kutasików ze społecznościowym syfem, ale czemu na Boga wstawiliście innego kutasika ?????
Po powiększeniu strony - a ja, oraz wiele osób muszę powiększać - tablety czy telewizor zamiast monitora tego wymaga - ów kutasik skutecznie zasłania treść i najnormalniej przeszkadza..
Po pierwsze, umieścić go na samym dole, w postaci "sztywnego" linku - lub ZLIKWIDOWAĆ. W 99.9% i tak szybciej jest nacisnąć PgUp lub co jest częściej spotykane - "zakręcić" Scroll'em na myszce. Zresztą większośc myszek ma przyciski powrotu.
Takie "latające" i wyskakujące kutasiki czy banerki są denerwujące i zupełnie nie potrzebne. Strona z nimi wygląda jak stary Polonez na gazie z dużym spojlerem, podświetleniem podwozia i napisem RACING - czysty Agro Tuning.
9000 ml A Rh-
-
- Rhetor
Nie pomogę ci z pisaniem czy prowadzeniem bo nie mam na to czasu, ale mogę zarzucić kilka uwag.
- plusiki do rozwijania list są za blisko lewej krawędzi strony, u mnie w zasadzie stykają się z ramką monitora
- wyrównaj położenie przycisków grafik i tekstu w pasku nawigacyjnym (chyba, że to tło sprawia że wyglądają na nierówne, jeśli tak to można by je zmienić)
- ramka z FB jest poniżej tabeli z ogłoszeniami, warto by było jakby była na jej wysokości bo niepotrzebnie wydłuża stronę a miejsca na tyle jest.
- podoba mi się layout, całkiem przejrzysty i przyjemny
- plusiki do rozwijania list są za blisko lewej krawędzi strony, u mnie w zasadzie stykają się z ramką monitora
- wyrównaj położenie przycisków grafik i tekstu w pasku nawigacyjnym (chyba, że to tło sprawia że wyglądają na nierówne, jeśli tak to można by je zmienić)
- ramka z FB jest poniżej tabeli z ogłoszeniami, warto by było jakby była na jej wysokości bo niepotrzebnie wydłuża stronę a miejsca na tyle jest.
- podoba mi się layout, całkiem przejrzysty i przyjemny
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Spoko "usunęliśmy" kutasika a tak wogole narazie jest to jednoosobowy projekt więc uwagi można zgłaszać w liczbie pojedynczej.Mam jedną uwagę - Zlikwidujcie "kutasika" z lewej strony na dole - tego, który odpowiada za "przeskoczenie" na samą górę.
Zrobione- ramka z FB jest poniżej tabeli z ogłoszeniami, warto by było jakby była na jej wysokości bo niepotrzebnie wydłuża stronę a miejsca na tyle jest.
Nie bardzo rozumiem- wyrównaj położenie przycisków grafik i tekstu w pasku nawigacyjnym (chyba, że to tło sprawia że wyglądają na nierówne, jeśli tak to można by je zmienić)
Postaram się to sprawdzić w wolnej chwili- plusiki do rozwijania list są za blisko lewej krawędzi strony, u mnie w zasadzie stykają się z ramką monitora
Jeśli macie jakieś dodatkowe uwagi to chętnie usłyszę i w miare możliwości wdrożę
-
- Rhetor
Nie wiem czy poprawiłeś czy to przez inny monitor, teraz jest ok. ale to jest 16:10 a ten na którym patrzyłem poprzednio jest 4:3krolpl pisze:Cytat:
Postaram się to sprawdzić w wolnej chwili
To chyba przez to tło, te piksele o różnych odcieniach płatają figle oczomkrolpl pisze:Cytat:
Nie bardzo rozumiem
Wysłane z mojej budki telefonicznej